Gelecekteki en büyük sorunumuz çözülüyor

Gelecekteki en büyük sorunumuz çözülüyor

ESKİ VALİLİK BİNASININ BULUNDUĞU ALANA YAPILAN OTOPARKIN AÇILMASI İÇİN BELEDİYE MECLİSİ KARARI BEKLENİYOR

ESKİ VALİLİK BİNASININ BULUNDUĞU ALANA YAPILAN OTOPARKIN AÇILMASI İÇİN BELEDİYE MECLİSİ KARARI BEKLENİYOR

Gelecekteki en büyük sorunumuz çözülüyor

Belediye Kırıkkale´nin önündeki en büyük sorunu çözmek için kolları sıvadı. Eski valilik binasının bulunduğu alanı otoparka dönüştüren belediye eski kömür tevzinin bulunduğu alanı da otopark olarak düzenledi. Yeni otoparklar açıldığında merkezdeki sıkışıklık önemli ölçüde azalacak.

KIRIKKALE´NİN ÖNÜNDEKİ EN ÖNEMLİ SORUN

Kırıkkale´nin gelecekte en önemli sorunlarından birisi olan otopark sorunu çözülüyor. Belediye tarafından sorunun çözümüne yönelik çalışmalarda sona yaklaşıldı. Belediye eski valilik birasının bulunduğu alanı otopark olarak düzenledi. Eski kömür tevzi sahası olarak bilinen MKE Kurumuna ait Kaletepe çevresindeki saha da otopark olarak yeniden dizayn edildi. Her iki alandaki çalışmalar tamamlandı. Otoparkların açılmasıyla özellikle şehir merkezindeki sıkışıklık önemli ölçüde giderilmiş olacak. Trafik rahatlayacak

VALİLİK YERİNDEKİ OTOPARK 250 ARAÇLIK

Kırıkkale Belediyesi adliye binasının karşısında otopark olarak kullanılan sahanın şehir parkı yapılması nedeniyle yüzlerce araç bir zanda sokaklarda kaldı. Bu nedenle zaten sıkışık olan merkez bir anda araç akınına uğradı. Kızılkanat İş Merkezindeki otopark ile diğer özel otoparklarda da sıkışıklık bir anda iki üç kat arttı. Uzun zamandır sorunun çözümü yönünde çalışma yapan belediye yıkılan valilik birasının bulunduğu alanı otopark olarak düzenledi. Yaklaşık 300 araç kapasiteli park şimdi açılış bekliyor.

RESMİ PROSEDÜR GEREĞİ AÇILIŞ ERTELENDİ

Düzenleme çalışması tamamlanan otopark resmi prosedürün tamamlanmasından sonra açılacak. Çevre ve zemin düzenlemesi meydana yakışır biçimde tamamlanan alanın hazineye ait olması nedeniyle Belediye Encümen ve Meclisinin kararının çıkmasından sonra otopark açılacak. Yaklaşık 300 araç kapasiteli otopark giriş çıkış ücreti olarak 3 lira alınacak bir araç en fazla 12 saat burada kalabilecek.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü