Gelecek yıllar Kırıkkale için daha güzel olacak

Gelecek yıllar Kırıkkale için daha güzel olacak

Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'yı ziyaret etti. Sendikal konuların ele alındığı ziyarete, Başkan saygılı Belediye çalışmaları ve projeler hakkında bilgi verdi.

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Bem Bir Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay’ı ağırladı. Fikir alışverişinin ağırlıklı olarak gerçekleştiği ziyarette, Genel Başkan Turbay, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya görevinde başarılar Kırıkkale Şube Başkanı Tuncay Bulut ve yönetiminin de hazır bulunduğu ziyarette, Belediye Başkanı Saygılı sendika yöneticilerine görevlerinde başarılar diledi.

ÖNCELİĞİMİZ ÇALIŞANIN MAAŞI

İlk önceliklerinin çalışanların emeklerinin karşılıklarını vermek olduğunu belirten Belediye Başkanı Saygılı, 2015 yılı içerisinde birçok projenin temelini atacaklarını söyledi. Saygılı Belediye yönetimi olarak önceliklerinin çalışan personelin alın teri kurumadan alacaklarını vermek olduğunu söyledi. Bunda da başarılı olduklarını belirten Saygılı gelecek yılların Kırıkkale için daha güzel olacağını belirtti.

HİZMET SENDİKACILIĞI YAPIYORUZ

Hizmet sendikacılığını öne çıkardıklarını belirten Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Turbay ise, “Bizim Türkiye’deki yaygın sendikacılık anlayışında vurmak, dökmek, kırmak, otomobili ters çevirip yakmak yok. Üretmek ve insanlara hizmet etmek var” dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü