Gelecek vadeden sporcular yetiştiriyorlar

Gelecek vadeden sporcular yetiştiriyorlar

SABAH VE AKŞAM İDMAN YAPIYORLAR

Gelecek vadeden sporcular yetiştiriyorlar

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kış kampında, geleceğin sporcularını yetiştiriyorlar.

TANITIM YAPTI

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, ?Bizim kış gelişim kampındaki amacımız çocuklarımızda bir farkındalık oluşturmaktır. Buradaki çocuklarımızın yaş grupları 2002 ve daha yukarısıdır. Yani hem gelecek vadeden spor branşlarımızın tanıtımı hem de başarılı sporcularımızı birlik için yaşamayı öğrenmelerini,  yapması gereken ödevlerini yapmalarını sağlıyoruz. Burada Türkçe öğretmenlerimiz ders veriyor ayrıca Diyanette görevli arkadaşlarımızda çocuklarımıza dini bilgiler veriyor. Yavrularımıza hem spor hem manevi değerlerimiz hem de paylaşım noktasında güzel davranışlar kazandırmayı amaçlıyoruz.?dedi.

SABAH VE AKŞAM İDMAN YAPIYORLAR

Ünlü, ?Yavrularımız hayatlarında ilk defa böyle bir ortamda kalıyorlar. Bu hem Kırıkkale´de hem de Türkiye´de bir ilktir. Sağ olsun Genel Müdürümüz ve Sayın Valimizin onayıyla bu işe başladık. Bütün çocuklarımızın ailelerinden veli izin belgesi aldık. Sabah ve akşam idman yapıyorlar. Gün içinde sabah kahvaltısı, öğlen yemeği, akşam yemeği ve öğleden sonra ara öğün olmak üzere çocuklarımızın hem beslenme hem de spor noktasında ciddi bir eğitime aldık. İnşallah verimli olacak. Başarılarını bundan sonraki faaliyetlerde duyacağım inşallah.?diye konuştu.

BRANŞLAR

Ünlü, ?Burada halterde, yüzmede, atletizmde, boksta derece yapan geleceğin şampiyonları var. Başta Sayın valimize her türlü desteği verdiği için teşekkür ediyoruz. Bakanlığımız ve genel müdürlüğümüz büyük destek veriyor. Basın mensuplarımıza da teşekkür ediyorum. Siz ne yaparsanız yapın bunu Türkiye´ye duyurulmasında çok önemli rolleri var. Teşekkür ediyorum? şeklinde konuştu.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ