GELECEĞİN NESİLLERİ İNŞA EDİLİYOR

GELECEĞİN NESİLLERİ İNŞA EDİLİYOR

Yahşihan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, öğrencilerin yetiştirilmesinde büyük emekleri olan öğretmenlerin çabaları sayesinde geleceğin nesillerinin inşa edildiğini söyledi.

Kökrek ve beraberinde Şube Müdürü Şerif Turan, kent genelinde yapılan kazanım değerlendirme  sınavlarında devlet okulları arasından üst üste 2 kez il birincisi olan Şehit Bekir Ferhat Kaya İmam Hatip Ortaokulu'nda yüz yüze eğitime devam eden 8. Sınıf öğrencileri ve öğretmenleriyle bir araya geldi.
Okul Müdürü Salih Dirican'dan okulla ilgili bilgiler alan Kökrek, sınıflara girerek öğrencilerle görüştü, sınavdaki başarılarından dolayı hepsini ayrı ayrı tebrik etti.
Kökrek daha sonra öğretmenlerle buluştu. Öğrencilerin elde etmiş oldukları başarıdan dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirten Kökrek, burada yaptığı konuşmada, "Her bir öğrencinin hayatına dokunacak en önemli kişi öğretmendir. Yapmış olduğunuz özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Öğrencilere tutulan ışık çok önemli. Öğretmen isterse öğrencisinin ışığını daha da aydınlatabilir ya da söndürebilir. Bu nedenle her birimizin sorumluluğu gün geçtikçe daha da önem kazanıyor. Öğrencilerimiz bu başarısı hepinizin eseri. Bu seviyeyi düşürmeden hep birlikte daha da artırabiliriz. Bizler de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak sizlerin ve ilçemde bulunan tüm öğretmenlerin daima arkasındayım. Çocukların yetişmesi için ne gerekiyorsa her zaman desteğe hazırız. Yeter ki öğrencilerimizi yeni başarılara, yeni ufuklara taşımaya gayret gösterelim." dedi.
Okul Müdürü Salih Dirican da, öğrencilerin başarı düzeylerini artırmaya yönelik olarak ileriki tarihlerde kamp çalışmaları planladıklarını belirterek, "Amacımız, okulumuzun akademik açıdan Kırıkkale'de tercih edilen okul olmasını sağlamaktır. Öte yandan öğrencilerimizin çeşitli sanat ve spor dallarında başarı elde etmelerini sağlamak ayrıca kültürüne sahip örnek öğrenciler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Buna yönelik olarak öğretmen ve öğrencilerin derslere adaptasyonu için motivasyon çalışmalarını üst düzeyde tutuyoruz." dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Kökrek ve beraberinde Şube Müdürü Şerif Turan ikili görüşmelerin ardından okuldan ayrıldı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ