Geleceğin futbolcuları kıran kırana yarıştı

Geleceğin futbolcuları kıran kırana yarıştı

180 SPORCU KATILDI

Geleceğin futbolcuları kıran kırana yarıştı

Okul Sporları 2015-2016 eğitim öğretim yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Yıldız Erkek-Kız Futbol müsabakaları sona erdi. İpi Merkez Atatürk Ortaokulu göğüsledi. Minik sporcular sevinçlerini Gençlik Spor İl Müdürü Ünlü ile paylaştı.

180 SPORCU KATILDI

8 erkek takım 2 kız takım olmak üzere toplam 180 sporcunun katıldığı 23 Şubat ? 03 Mart 2016 tarihleri arasında Merkez sentetik çim sahada gerçekleştirilen müsabakalarda birbirinden güzel maçlar oynandı. Final karşılaşmasında Merkez Atatürk Ortaokulu ve Milli Eğitim Vakfı Ortaokulu karşılaştı. Müsabakalar sonunda Merkez Atatürk Ortaokulu birinci olurken Milli Eğitim Vakfı Ortaokulu ikinci, Hanımeller Ortaokulu üçüncü, Karakeçili Atatürk Ortaokulu dördüncü oldu. Kızlarda Karakeçili Atatürk Ortaokulu birinci, Milli Eğitim Vakfı Ortaokulu ikinci oldu.

SPORCULARI TEBRİK ETTİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ödül töreninde yaptığı konuşmada 2015-2016 yılı okul sporları kapsamında yapılan Yıldız Kız-Erkekler Futbol müsabakalarında sporcularımızın göstermiş olduğu performans ve başarıdan dolayı tebrik ederim, burada başarılı olan takımımız guruplarda ilimizi temsil edecekler ve bu takımımızdan guruplarda fair-play çerçevesinde başarı elde etmesini bekliyoruz dedi. Öğretmenlerden ricamız okullarda öğrencileri spora yönlendirelim. Eskiden yağmur yağdığında çamurun içerisinde futbol oynardık. Ama şuan sentetik çim saha üzerinde müsabakalarımızı yapabiliyoruz. Bu tesisler spor yapmak için birer fırsat, bu fırsatları değerlendirelim. Tesislerimiz onların hizmetinde. Sporculara her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtip, müsabakalara katılan Okullara, Okul Müdürlerine, Emeği Geçen Antrenörlere, Beden Eğitimi Öğretmenlerine Sporculara ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeline teşekkür etti.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ