Geleceğimizi çocuklar belirleyecek

Geleceğimizi çocuklar belirleyecek

Kırıkkale Çocuk Evleri Müdürü Mustafa Sağlam, Kırıkkale'de bulunan çocuk evlerinde önemli hizmetlerin yapıldığını belirterek, geleceğe yön verecek çocukların, devletini ve milletini seven bir birey olarak yetiştirildiğini söyledi.

KÜLTÜRLÜ BİR NESİL YETİŞİYOR

Kırıkkale Çocuk Evleri Müdürü Mustafa Sağlam ve çocuk evlerinde kalan çocuklarla beraber Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret etti. Kırıkkale Çocuk Evleri Müdürü Mustafa Sağlam, çocukevlerinde eğitim ve öğretimin verildiğini ve geleceğin mimarı olacak çocukların burada ülkesine ve milletine faydalı birer nesil olarak yetiştirildiğini söyledi. Çocuklara her türlü sosyal ve kültürel imkanların sunulduğunu belirten Sağlam, bu konuda kent genelinde önemli çalışmalar yapıldığını hatırlattı.

Sağlam konuşmasının devamında, “Çocuk Evlerinde kalmakta olan Çocuklarımızla beraber böyle manevi bir ortamda olmak bizleri son derece memnun etmiştir.”

 

ÇOCUKLARIN GELECEKTEKİ ÖNEMİ

“Sayın Başkanımızın Milli duygularını çocuklarla paylaşması, Geleceğimizi kuracak bu çocukların bu kutlu ve manevi yerden ve sizlerden ışık alacağı, yol göstereceği, Vatan ve Millet sevgisinin pekişeceği düşüncesi ile Bütün Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Dernek çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Düzenlenen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkan Yardımcısı Yusuf Baran, Dernek faaliyetleri hakkında bilgi verirken Dernekte sergilen Şehit ve Gazi resimlerini çocuklara gösterdi.

Baran, çocuklara Kırıkkale Şehit ve Gazileri albümü hediye etti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ