Geçmişle geleceğe 176 yıllık köprü

Geçmişle geleceğe 176 yıllık köprü

PTT BAŞMÜDÜRÜ VE PERSONELİ VALİ HAKTANKAÇMAZ´I ZİYARET ETTİ

PTT BAŞMÜDÜRÜ VE PERSONELİ VALİ HAKTANKAÇMAZ´I ZİYARET ETTİ

Geçmişle geleceğe 176 yıllık köprü

Kırıkkale PTT Başmüdürü Nuri Muhammet Polat, Posta ve Telgraf Teşkilatı´nın kuruluşunun 176. yıl dönümü dolayısıyla beraberindeki heyetle Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz´ı ziyaret etti çalışmalar hakkında bilgi verdi.

HAKLI GURUR YAŞIYORUZ

Polat, PTT ailesinin bir ferdi olmanın haklı gururunu yaşadığını belirterek, PTT´nin 176. Kuruluş yıldönümünü ilk kurulduğu günkü heyecan ve mutlulukla kutladıklarını söyledi. PTT´nin geçmişle gelecek arasında köprü olduğunu dile getiren Başmüdür Polat açıklamasında şunları kaydetti.

KIRIKKALE HALKIYLA BAĞLARIMIZI GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

?Şirketimiz, 176 yıllık birikim ve deneyimlerinden ödün vermeden faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde katma değerli ve yüksek standartlı iş modellerini çağdaş teknolojiyle bütünleştirerek yaygın işyeri ağımız ve dijital platformlarda değerli çalışanlarımızın büyük katkılarıyla başarı ile sürdürmektedir. Bir taraftan vatandaşlarımıza yüksek kalitede hizmet sunmaya devam ederken, diğer taraftan başarımızı birliktelik ruhuyla çalışanlarımızla halkımızın menfaatleri doğrultusunda çalışmalarımızı en iyi şekilde yürütüp Kırıkkale halkı ile bağlarımızı güçlendirmeye devam edeceğiz.?

BAŞARILI OLACAĞIMIZDAN KUŞKUMUZ YOK

?PTT A.Ş. dört yıllığına UPU İdari Konsey Başkanlığına seçilmiştir. Bunun sonucu olarak; kararlılık, beraberlik ve deneyimlerimiz ile geldiğimiz bu noktada sektöre rol model olma misyonumuz ve küresel boyutta şirketimizden beklentiler mevcut iş sorumluluğumuzu biraz daha artırmış olmasına rağmen hedeflerimize ulaşırken Şirketimizin artık küresel bir işletme olduğu bilinciyle gerçekleştirdiğimiz çalışmalar sonucunda başarı elde edeceğimizden kuşkumuz yoktur.?

ÇAĞDAŞ HİZMETLER VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

?PTT A.Ş. ülkemizin en yaşlı kurumu olmasına karşın, çalışanları sayesinde en dinamik kurum haline gelmiştir. 176 yıl öncesinden daha genç daha dinamik bir yapıya sahibiz. PTT A.Ş. halkımızın hizmetine  sunduğu Pttmatik  7/24 hizmeti, Western Union hızlı para  transferi Havale, On-Line Havale ve Posta Çeki, APS Mektup, Kargo, Bankacılık işlemleri  Konutta Emekli havalesi ödemesi gibi çağdaş hizmetler vermeye devam etmektedir. Bizim ödülümüz halkımıza vermiş olduğumuz hizmettir. 1840´dan beri halkımıza hizmet vermenin haklı gururunu yaşıyoruz. Anahtar kelime ?Mutlu Müşteri?. PTT A.Ş.´nin 176´ncı kuruluş yıldönümünü kutluyor PTT çalışanları ile halkımızı sevgi ve saygılarımla selamlıyorum? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü