GEÇMİŞ OLSUN AMA ZARAR BÜYÜK

GEÇMİŞ OLSUN AMA ZARAR BÜYÜK

Büyük Birlik Partisi(BBP) Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler, partisinin İl Başkanı Duran Taş ve yönetim kurulu üyesi Osman Yıldız?a ait Hurda Lastik Dönüşüm atölyesinde meydana gelen yangın dolayısıyla geçmiş olsun dileğinde bulunmak üzere Kırık

DİLEKÇE VERİN
Genel Başkan yardımcısı Şenliler ilk olarak Sanayi Sitesindeki yangından dolayı kullanılamaz hale gelen atölyede incelemelerde bulundu ve İl Başkanı Duran Taş ile Osman Yıldız?a geçmiş olsun dileğinde bulundu. Şenliler iş yerinin yangında zarar görmesi ile ilgili Kırıkkale Defterdarlığı Vergi Dairesi?ne zarar dilekçesi verilmesi gerektiğine dikkat çekti.
 
DEVLET YARDIM ETMELİ
Şenliler, ?Çok eksiklerimiz olduğu için altından kalkamıyoruz. En büyük tesellimiz can kaybı olmaması mal kaybı olsun yerine geri gelir ama can kaybı olduğunda yerine geri gelmez. Büyük maddi zarar olmuş. İlgili makamların yardımlarını bekliyoruz. Buradaki arkadaşların telafisi için kaymakamlıkların valiliklerin devreye girmesini bekliyoruz. Nihayetin de 15 işçi burada ekmek yiyor ve bunların ekmeklerinden olmalarını istemiyoruz. Atıkların ekonomiye geri kazanılması için bu iş yerinin geri kazanılmasını bekliyoruz. Valilik olsun kaymakamlık olsun bu arkadaşların durumlarına el atmalarını bekliyoruz? şeklinde yardım beklediklerini altını çizdi. 
 
 
 
 
 


1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama