Geceye kaleciler damga vurdu

Geceye kaleciler damga vurdu

FUTSAL?da dördüncü gün 4 maçla devam etti. Günün ilk maçında Spor İl Müdürlüğüspor, 112 Acilspor`u 4-2, ilk baştan itibaren sinir harbinde geçen maçta Gıda Tarımspor, Göktaş Halı?yı 3-1, Başerler, Haber 71spor`u 9-1, Balışeyh Kaymakamlık ise Çevre Şehirçi

İLK YARI İŞ BİTTİ 
Günün ilk maçı Spor İl Müdürlüğüspor, 112 Acilspor karşı karşıya getirdi. Oyunun başından itibaren orta sahada iyi pas yapan, hücumda iyi bir şekilde anlaşan Spor İl Müdürlüğüspor ilk yarıda maçı bitirdi. Rıfat Ünlü kaptanlığındaki takım ilk 10 dakika rakip kaleyi abluka altına alarak 2 farklı skoru elde etti. Maç Spor İl Müdürlüğü`nün baskılı futbolu hızlı başladı. Spor İl Müdürlüğüspor skor orta sahada, Koray Daylan ve Serkan Atılgan ile iyi bir şekilde atağa çıktı. Forvette Rıfat Ünlü`nün iyi bir futbol ortaya koyduğu maçın ilk yarısını Spor İl Müdürlüğüspor, Koray Daylan (2) Serkan Atılgan`ın attığı gollerle 3-0 önde bitirdi. Spor İl Müdürlüğüspor kalecisi Haydar Avcı ilk yarıda kurtardığı pozisyonlar sonrasında tebrik aldı.
KORAY DAYLAN DAMGA VURDU
İlk yarda daha etkin bir futbol ortaya koyan Spor İl Müdürlüğüspor ikinci yarıda kaçan sayısız gol pozisyonu ve rakibin pas trafiğine karşı koyamadı. 112 Acilspor, ikinci yarıda toparlanarak ikinci yarının 10. dakikasında Afgan Özdemir ve Oğuzhan Bedir`in ayağından golller buldu. Topu kendi yarı sahasında tutan ve ayağa paslarla atağa çıkan 112 Acilspor`a dur diyen kaleci Haydar Avcı oldu. İkinci yarıda da müthiş kurtarışlar ile takımını kurtaran Haydar Avcı, 2 gol atan takım arkadaşı Koray Daaylan ile birlikte maçın yıldızı oldu. Organize oyunun meyvesini 7 gol ile alan Spor İl Müdürülğü?nden maça damgasını attığı enfes gol ile Koray Daaylan vurdu. Daaylan hem attığı gol hem de asistleri ile maçın yıldızı adaylarından biri oldu. hem attığı gol hem de asistleri ile maçın yıldızı adaylarından biri oldu.
RECEP KIRBAŞ - HÜSEYİN CENGİZ FIRTINASI 
Günün ikinci maçında ise Gıda Tarımspor - Göktaş Halı`yı 3-1 mağlup etti. İlk yarıda iyi oyunu ilk yarıyı ve maçı 3-1 kazanan Gıda Tarımspor`un 3 golünü de Hüseyin Cengiz attı. Rakip Göktaş Halı`nın golünü ise Kadir Kutluca kaydetti. Maça damgasını vuran Hüseyin Cengiz, forvette rakiplerine korku saldı. Gıda Tarımspor, Revep Kırbaş ise yaptığı kurtarışlar ile maça damgasını vurdu. Bir penaltı ve bir çok pozisyonda kalesini gole kapatan Kırbaş, müthiş bir maç çıkararak Hüseyin Cengiz ile birlikte maçın yıldızı olmaya hak kazandı. İlk yarıda hakeme itiraz eden ver rakibine bir çok pozisyonda sert müdahale de bulunan Kadir Kutluca sarı kart ile cezalandırıldı.
HAKEMİN YÜZÜNE TÜKÜRDÜ
Maçın ikinci yarısına mutlak galibiyet ile çıkan Göktaş Halı`da sinir harbi mevcuttu. Geciken gol ve rakip kalecisi Recep Kırbaş`ın muhteşem kurtarışları ile geçen mücadelede istenmeyen görüntüler oluştu. İkinci yarının 52. dakikasında Göktaş Halı oyuncusu Kadir Kutluca karşılaşmanın hakemine tükürerek direk kırmızı kart ile oyundan ihraç edildi. Bununla da yetinmeyen Kutluca, tükürüğün ardından maçın hakeminin üstüne yürüdü. Araya girenlerin ortalığı sakinleştirmesinden sonra maç yeniden başladı. Mücadelede başka gol olmazken Hüseyin Cengiz önderliğindeki Gıda Tarımspor - Göktaş Halı`yı 3-1`lik haklı bir skorla mağlup etti. Kırmızı kart gören Kadir Kutluca`nın ise 3 maç ceza alması bekleniyor.
FARKLI BİR SKOR
Günün üçüncü maçında ise farklı bir skor ortaya çıktı. Başerlerspor- Haber 71spor`u 9-1 gibi farklı bir skorla yenerek günün en farklı galibiyetini aldı. İlk yarıda Haber 71spor kalecisi Cihat Mencet`in devleştiği maçta ilk 10 dakika golsüz geçildi. İlk on dakika top yapan iki takım orta sahaları geçmekte zorlandı. Başerlerspor`da İlhan Özmen`in kaleye çektiği şutları Haber71 spor kalecisi Cihat Mencet müthiş kurtardı. İlk yarının son anlarına doğru maçın yıldızı İlhan Özmen sahneye çıkarak takımını 2-1 öne geçirdi. Haber71 sporun golünü ise Mustafa Ersan kaydetti. Maça damga vuran İlhan Özmen`in uzaktan attığı 2 gol ile maçın ilk yarısı 2-1 Başerlerspor galibiyeti ile sona erdi.
CİHAT DAHA NE YAPSIN ? 
İkinci yarıda oyundan düşen Haber 71spor defansı ileriye çıkınca goller kaçınılmaz oldu. Her pozisyonda rakip takım oyuncuları ile baş başa, ikiye bir kalan Cihat Mencet`in iyi oyunuda Haber 71spor`u kurtaramadı. Uzaktan kaleyi yoklayan Celal Erdoğan boş bulduğu zaman kaleyi yoklayarak tehlike yarattı. Maçın yıldızı İlhan Özmen ikinci yarıda da iki ensef gol attı. Başerlerspor`un diğer gollerini ise Celal Erdoğan (2) Mesut Taşdemir (2) Erdal Uzun kaydetti. Maçı izlemeye gelen seyirciler Cihat Mencet`e maç bitene kadar destek verdiler. Maçtan sonra ise futbolcular fair play çercevesinde birbirlerini tebrik ederek sahadan ayrıldılar.
TARAFTAR DESTEĞİ ÖN PLANA ÇIKTI
Günün son maçında ise Balışeyh Kaymakamlık ile Çevre Şehircilik spor karşı karşıya geldi. Balışeyh Kaymakamlık maça taraftar desteği ile başlarken; kenarda oynayan oyunculara direktif veren kurum çalışanı herkes tarafından ilgi ile izlendi. İlk dakikalardan itibaren rakip kaleyi abluka altına alan Balışeyh Kaymakamlık, iyi futbolunu Bülent İstanbul (2) Muhammet Keskin`in attığı golle süsledi. Rakip takım Çevre Şehircilikspor ise ilk yarıda kaleye şut bile atamadı. Balışeyh Kaymakamlık kalecisi ilk yarı eline top değmeden maçı bitirdi. Çevre Şehircilikspor kalecisi Şaban Güney ise yaptığı müthiş kurtarışlar ile farkın daha da artmasını önledi. 
NET BİR SKOR 
Maçın ikinci yarısı gollerle başladı. Balışeyh Kaymakamlıkspor?un en etkili oyuncusu İsmail Erdoğan ikinci yarıya damga vuran isim oldu. Attığı birbirinden güzel iki golün yanı sıra takıma büyük katkı sağlayan Erdoğan hücum hattında rakip takın defansına zor anlar yaşattı. Son vuruş kabiliyeti yüksek olan Erdoğan`ı durdurmakta zorlanan Çevre Şehircilikspor defansının hatalarını affetmeyen Balışeyh Kaymakamlık bulduğu goller ise maçı 5-0 kazandı. Maç bitiminde seyirciler ile kutlama yapan Balışeyh Kaymakamlık spor futbolcuları doyasıya eğlendi. Maçın bitiş düdüğü ile sahaya giren seyirciler güzel bir görüntü oluşturdu.


1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ