Gaziler Kıbrıs'ta buluştu

Gaziler Kıbrıs

KIBRIS GAZİLERİNE BÜYÜK JEST...

Gaziler Kıbrıs'ta buluştu

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zühtü Bozdemir, Bakanlığı, ‘Gazilerin Kıbrıs Buluşması” projesi kapsamında Kırıkkale'den beş gazinin Kıbrıs'a gittiğini bildirdi.

41 YIL SONRA BULUŞTULAR

Proje kapsamında 81 ilden 485 Kıbrıs gazisinin buluştuğunu ifade eden Bozdemir, Kırıkkale'den ise Kıbrıs gazileri Halil Öztürk, Hidayet Doğan, Mevlüt Elitok, Orhan Pekşen ve Veli Burhan'ın projeye dâhil olduğunu açıkladı. Bozdemir konuyla ilgili olarak şu bilgileri verdi: Gazilerimiz 41 yıl sonra Kıbrıs'a gittiklerinde hatıralarının gözlerinin önünde canlandığını belirtmişlerdir. Şehitlikte silah arkadaşlarının kabirlerini bularak Fatiha okumuş ruhlarına dualar etmişlerdir. Gazilerimiz, böyle anlamlı bir proje ile kendilerinin Kıbrıs'ta buluşmasına vesile olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına ve İl Müdürlüğümüze teşekkürlerini sunmuşlardır.”

GEZİ DÖNÜŞÜ TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Geziden dönen Kıbrıs gazileri İl Müdürü Bozdemir'e günün anlam ve önemini belirten Kıbrıs Şehitlik Plaketini hediye ettiler. İl Müdürü Bozdemir, gazilerin bu anlamlı ziyaretinizden dolayı teşekkürlerini sunarak, imkânlar dâhilinde gazi ve şehit ailelerine her zaman destek olmaya devam edeceğini ifade etti.



1

Her şey Kırıkkale için

2

Saran´dan 23 Nisan kutlaması

3

Sevgi Çocuklarıyla Konya Gezisi

4

AGD, dedelerini unutmadı

5

Kahraman Mehmetçiğin her zaman yanındayız

6

MYO Öğrencilerine ev sahipliği yaptık

7

Toprakları yok, üretim hakları yok