Gazilerin özlük hakları düzenlenmelidir

Gazilerin özlük hakları düzenlenmelidir

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal ve Dernek üyeleri AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay makamında ziyaret etti. Öcal, gazilerin özlük haklarının genişletilmesi gerektiğini söyledi.

DOSYA SUNULDU

Düzenlenen ziyarette Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından dernek faaliyetleri hakkında bilgi verilirken Şehit ve Gazi ailelerinin özlük haklarında düzenleme yapılması gereken talepleri içeren dosyayı İl Başkanı Mürsel Akçay’a teslim etti. Dernek Başkanı Rıfat Öcal Taleplerinin 1.Devlet Övünç Madalyası Verilenlere Madalya Maaşı Bağlanması,2.  İkinci İş İstihdamının 3713 Gazilerine de verilmesi,3.İş Hakkının Tüm Şehit Çocuklarına verilmesi,4.İşe Yerleştirilen Gazilerin 3600 Prim Gününde Yaşlılık Aylığı Bağlanması,5.Mevzuat Dağınıklığının Giderilmesi,6. Şehit ve Gazi Çocuklarının Vakıf Üniversitelerinde Burslu Okutulması,7. Sosyal Yardımlaşma Tarafından Ödenen Yardımların Düzenlenmesi olduğunu söyledi.

 

AYRI BİR ÖNEME SAHİP

Düzenlen ziyaretten memnuniyetini dile getiren Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay “Şehit ve Gazilerimiz ve onların aileleri Ak Parti Camiasında ayrı bir öneme sahiptir. Ak Parti İl Başkanı olarak şahsım ve partimizin bütün organları olarak sizlerin yanındayız” dedi. Düzenlenen ziyaret sonrası Kırıkkale Şehit ve Gazileri Albümünü İl başkanı Mürsel Akçay’a hediye eden Dernek başkanı Rıfat Öcal kendilerine çalışmalarında başarılar diledi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ