Gazilerimiz ve şehit yakınları baş tacımız

Gazilerimiz ve şehit yakınları baş tacımız

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, "Aziz şehitlerimiz mertebelerine ulaştılar. Emanetleri ise başımızın tacıdır” dedi.

Vali Tekbıyıkoğlu ve eşi Arzu Tekbıyıkoğlu’nun ev sahipliğinde şehit ve gazi aileleri onuruna tanışma yemeği düzenlendi. Yemekte duygulu anlar yaşandı.

 

TÜM YÖNETİCİLER KATILDI

Polisevinde düzenlenen yemek programına Vali Bülent Tekbıyıkoğlu ve eşi Arzu Tekbıyıkoğlu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, Belediye Başkan Vekili Halil Danacı, İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Barış Cücen, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Yakup Yeşilırmak, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal, Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu, şehit aileleri, gaziler ve aileleri katıldı.

 

GAZİ VE ŞEHİT YAKINLARI BAŞ TACIMIZ

Kur-an'ı Kerim tilaveti ile başlayan ve tüm şehitlerimiz için yapılan duanın ardından Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, teşriflerinden dolayı misafirlere teşekkür etti Vali konuşmasında " Aziz şehitlerimiz mertebelerine ulaştılar. Emanetleri ise başımızın tacıdır." dedi

 

VATANI YAŞATAN EVLATLARININ FEDAKARLIĞI

Tekbıyıkoğlu " Vatanı yaşatan evlatlarının fedakarlığıdır. Onlar fedakarlık yapmasa idi geriye kalanlar rahat ve huzur içinde olamazdı. Eğer Çanakkale olmasaydı, eğer Çanakkale geçilseydi, eğer Yemen’den dönülseydi ve bu fedakârlıklar yapılmasaydı, eğer milli mücadelede siperler dolup dolup boşalmasaydı, eğer Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde milletimiz gerekli fedakârlığı yapmasaydı, eğer Kıbrıs’ta gereğini yapmasaydık, şimdi Suriye’de olmasaydık biz burada huzur ve sükûn içerisinde özgür bir şekilde yaşayamazdık." ifadelerini kullandı.

 

MASALARI DOLAŞARAK TEŞEKKÜR ETTİ

Programın devamında eşi Arzu Tekbıyıkoğlu ile masaları tek tek dolaşan Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, şehit ve gazi ailelerimize teşriflerinden dolayı teşekkür etti.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ