Gazilerimiz ve şehit yakınlarımızı unutamayız

Gazilerimiz ve şehit yakınlarımızı unutamayız

Türk Polis Teşkilatı?nın 167. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü tarafından, şehit aileleri ve gazilere yemek verildi. Yemekte konuşan Emniyet Müdürü Kadri Kartal, şehitlerin emaneti olan, şehit ailelerine her zaman destek verecekleri

SAYGI İLE ANIYORUZ

Polisevi?nde düzenlenen yemeğe, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kaan Köksal, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Vali Yardımcısı Yusuf Ziya Karacaev, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ünsal Ağaoğlu, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit ve Dul Yetimler Derneği Başkanı Rıfat Öcel, şehit aileleri ve gaziler katıldı. Yemek sonrasında konuşma Emniyet Müdürü Kadri Kartal, şunları söyledi; ?Vatan için şehit düşmüş savaşlarda tarihin akışı üzerinde Türk Ulusu, belirleyici bir rol oynamıştır. Millet olma bilincinin tohumlarının atan şehitlerimizi ve bu uğurda gazi olan gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz? dedi.

 

ŞEHİTLERİN EMANETİ

Mukaddes vatan toprakları için, canlarını seve seve vererek; bir ulusun kaderini değiştiren, vatanımızı, istiklalimizi, sarsılmaz imanları, eşsiz cesaretlerine borçlu olduğumuz, aziz şehitlerimiz, dünyada eşi benzeri olmayan bir destan yazmıştır. Şehit Ailelerimizin çok önemli bir sorumluluğu üstlendiklerini görüyoruz. Şehit Ailelerimiz, yaşadığımız pek çok sıkıntılı dönemde ortaya koydukları, sağduyulu ve kararlı tutumla, milletimizin vicdanı haline gelmiştir. Şehit ailelerimizi ve gazilerimizi saygı ile anıyoruz. Onların her zaman yanlarında olacağız. Şehit aileleri, şehitlerin bizlere emanetidir? diye konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ