Gazilerimiz baş tacımız

Gazilerimiz baş tacımız

İlk kafileyi kutsal topraklara gönderen Simetri Turizm yetkilileri yapmış oldukları başarılı çalışmalarla dikkat çekiyor. Firma yetkilileri gazi ve yakınlarına özel imkan sağlıyorlar.

DERNEĞİ ZİYARET ETTİLER

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığını ziyaret eden Simetri Turizm yetkilileri gazi ve şehit yakınlarının daima yanlarında olduklarını beyan ettiler. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal ziyarette yapmış olduğu konuşmada: “Şehit ailelerimizin yanında olan ve onlara pozitif anlamda ayrıcalık yapan her kurum kuruluş ve kişiler ile firmalarımıza teşekkürü borç biliyoruz. Bu topraklar için evlatlarını feda eden bu güzide insanların ve yine canlarını ortaya koyan gazilerimizin kutsal topraklara yapacağı ziyaretlerde gerekli imkanları sağlama gayretinde olan ve sorumlusu bizden biri olan Simetri Turizme katlılarından dolayı müteşekkiriz.” şeklinde konuştu.

MİLLETİN VE DEVLETİN EMANETİ

Simetri Turizm yetkilileriyse “Sizler bize bu aziz vatanın ve bu necip milletin emanetisiniz. Milletimizin sizin evlatlarınıza verdiği, sizlere tevdi ettiği emaneti sizin evlatlarınız nasıl canları ile gazilerimiz uzuv kaybını göze alarak ve ömür boyu sürecek şekilde nasıl koruduysa bizlerde minnet borcumuzu göstermek durumundayız. Sizler baş tacısınız. Başımızın tacı olan sizlere de bizim manevi yolculuğunuzda azıcık katkımız olduysa ne mutlu. Biz firma olarak her türlü yapacağınız faaliyette yanınızdayız” dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü