Gazilerimiz baş tacımız

Gazilerimiz baş tacımız

BAHŞILI KAYMAKAMI İLÇEDEKİ GAZİLER VE ŞEHİT YAKINLARININ TEK TEK ZİYARET EDİYOR

BAHŞILI KAYMAKAMI İLÇEDEKİ GAZİLER VE ŞEHİT YAKINLARININ TEK TEK ZİYARET EDİYOR

Gazilerimiz baş tacımız

Bahşılı Kaymakamı Zikri Şahin, vatanın bütünlüğü için gazilik mertebesine ulaşanlara teşekkür ettiğini belirterek, bu ülkenin savunmasında emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.

BUGÜNLERİ ONLARA BORÇLUYUZ  

Bahşili Kaymakamı Zikri Şahin, ilçede ikamet eden gazileri ziyaret etti. Kaymakam Şahin, Hüseyin Onbaşı Mahallesi´nde ikamet eden Kıbrıs gazisi Cemil Yazıcı ve gazi Mehmet Arslan´ı evlerine giderek gazilerin istek ve taleplerini dinledi.  Ziyaret sonrası açıklama yapan Şahin, bu vatan için canlarını ortaya koyan gazileri ziyaret ettiklerini, istek ve taleplerini dinleyerek yardımcı olmak için çalıştıklarını söyledi.

GAZİLERİMİZ BİZLERİN BAŞININ TACIDIR

Gazilerin kendileri için baş tacı olduğunu vurgulayan Şahin, "Gazilerimizin ihtiyaçlarının olup olmadığını, sağlık durumlarını sorduk. İhtiyaçları halinde bizlerin kapıları sonuna kadar açık. Gazilerimiz bizlerin gurur kaynağı. Sizler bizler için çok önemlisiniz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bir isteğiniz veya bizden bir talebiniz olursa Kaymakamlığa gelebilirsiniz. Kapımız ve yüreğimiz sizin gibi kahramanlara sonuna kadar açıktır? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü