Gazileri gururlandıran ziyaret

Gazileri gururlandıran ziyaret

GAZİLERİMİZİ GÖRDÜĞÜMÜZ İÇİN MUTLUYUZ

Gazileri gururlandıran ziyaret

Kredi Yurtlar Kurumunda kalan Kız ve Erkek öğrenciler Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Güneydoğu Anadolu Gazileri olan 15 Temmuz Gazilerini tedavi gördükleri Gazi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim Araştırma Hastanesinde ziyaret ettiler.

BU TÜR PROJELERİ DESTEKLİYORUZ

Öğrenciler bu tür sosyal projeleri destek verdikleri için Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç´a teşekkür ettiler. Türkiye için canlarını hiçe sayan bu insanları ziyaret ettikleri için mutlu olduklarını ifade eden Öğrenciler Bugün burada bizler için unutulmaz bir gezi oldu. Şehit ve Gazilerimiz bu ülkenin birliği ve beraberliği için canlarını siper ederek bizlere nasıl bir vatan bıraktıklarını gösteriyorlar. Bu yüzden bu anlamlı gezi bizler için oldukça anlamlı oldu. İnanıyoruz ki Türkiye´miz iç ve dış mihraklara karşın dimdik ayakta duracaktır.

GAZİLERİMİZİ GÖRDÜĞÜMÜZ İÇİN MUTLUYUZ

Bugün burada ziyaret ettiğimiz ve bu vatan için çok ama çok değerli olan Gazi abilerimizi gördüğümüz için çok mutluyuz. Çok güzel bir etkinlik oldu bizler için, bugün bizlere bu fırsatı vererek bu vatan için gözünü kırpmadan can siperhane eden ve yine 15 Temmuz´da kendilerini siper ederek gazilik makamına gelen değerli abilerimizi gördüğümüz için mutluyuz. Yine tekrarlamak gerekir ise Gençliğin abisi, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Çağatay Kılıç´a Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Sinan Aksu beye ve Kırıkkale il Müdürlüğüne teşekkür ederiz? ifadelerine yer verdiler.

BU VATAN BİZİM HEPİMİZİN

Kendilerine yapılan ziyaretten dolayı oldukça memnun kalan Gaziler ise Kredi Yurtlar kurumunun böyle bir gezi organize ettikleri için mutlu olduklarını ifade ettiler. Gazi olmaktan onurlu ve gururlu olduklarını ifade eden Gaziler ?Bizler Doğuda bu memleket için canımızı hiçe sayarak Gazi olduk yine bizler 15 Temmuzda ayaklanmada canlarımızı hiçe sayarak bu ülkenin birliği ve beraberliği için kendimizi tankların önüne atarak siper ettik. Gazi olduğumuz için mutluyuz ve gururluyuz. Bu dünyaya 100 kez de gelsek yine Türk olarak gelmek isteriz? ifadelerini kullandılar.



1

Her şey Kırıkkale için

2

Saran´dan 23 Nisan kutlaması

3

Sevgi Çocuklarıyla Konya Gezisi

4

AGD, dedelerini unutmadı

5

Kahraman Mehmetçiğin her zaman yanındayız

6

MYO Öğrencilerine ev sahipliği yaptık

7

Toprakları yok, üretim hakları yok