Gaziler ülke bağımsızlığı simgesidir

Gaziler ülke bağımsızlığı simgesidir

İl Müftü Yardımcısı Tahir Yemenoğlu, devletin ve milletin gazilere büyük bir önem verdiğini söyledi. Vatan olmadan Millet, Millet olmadan da Vatan olmayacağı bilinci ile yaşadıklarını belirten Yemenoğlu, gazilerin ve şehitlerin unutulmadığını bildirdi.

MÜFTÜLÜKTEN ANLAMLI ZİYARET

Gaziler haftası dolayısı ile İl Müftülüğü tarafından Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ziyaret edildi. Gaziler Haftası dolayısı ile düzenlenen ziyarette İl Müftü Yardımcısı Tahir Yemenoğlu yaptığı açıklamada “Vatan olmadan Millet, Millet olmadan Devlet olmayacağı bilinci ile bu Millet ve bu Devlet sizlere çok şey borçludur. Bu vatanın Şehitler ve siz Gazilerin kanları ile hudutları çizilmiş ve bizlere emanet olarak bırakılmıştır”

AİLELERİNE SABIR DİLİYORUM

“Yüce Allah Kutsal Kitabımızda “Sizler Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyin, onlar diridirler, fakat siz bunu anlayamazsınız” buyurmuştur. İl Müftülüğü olarak düzenlediğimiz ziyaretimiz vesilesi ile Şehitlerimiz ile Gazilerimizin ahrete irtihal edenlere Yüce Allah’tan Rahmet, hayatlarına devam eden Gazilerimize ömür boyu mutluluk ve esenlikler diler, ailelerine sabırlar dilerim” dedi.Düzenlenen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek başkanı Rıfat Öcal kendilerini her fırsatta yalnız bırakmayarak ziyaret eden ve her zaman yanlarında olan İl Müftülüğüne teşekkür etti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ