Gaziler Sulakyurt?ta

Gaziler Sulakyurt?ta

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Sulakyurt Kaymakamı Harun Kazez ve Sulakyurt Belediye Başkanı Ali Şahin?i makamlarında ziyaret ettiler.

KIRIKKALE ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER FAALİYETLERİNE ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR.
BU VATAN İÇİN CANLARINI FEDA ETTİLER
Ziyaretlerde Dernek Başkanı Rıfat ÖCAL tarafından Sulakyurt Kaymakamı Harun Kazez ve Sulakyurt Belediye Başkanı Ali Şahin?e Dernek faaliyetleri hakkında bilgi verildi. İlçe kaymakamı Karez ziyaretin anlamlı olduğunu söyledi ve ziyarete gelen konuklara teşekkür ettiğini bildirdi. Kazez ?Bu kutsal vatan topraklarını muhafaza ve müdafa etmek amacı ile canlarını hiçe sayarak feda eden aziz Şehitlerimizin ailelerini, kanlarını, bedenlerini feda ederek Gazilik gibi yüce mertebelere ulaşan kahramanlarımızı ilçemizde misafir etmek şahsımı ve Kaymakamlığımızı son derece memnun etmiştir.?dedi.
Şehit aileleri ve Gazilerle sohbet eden Kaymakam Kazez Şehit ve Gazi çocukları ile yakından ilgilenerek eğitim öğretimlerinde bilgi aldı.
ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER BİZE EMANET
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ali Şahin ?Ülke bütünlüğünü iç ve dış tehditlerden korumak, vatanımızın her karış toprağına sahip çıkmak, rahat ve huzurlu bir şekilde hayatımızı devam ettire bilmemiz uğruna Şehit olan ya da Gazi olan kahramanlarımıza hiçbir zaman vefa borcumuzu ödeyemeyiz, ancak makamı ve mevkisi ne olursa olsun bir vatandaş olarak şehitlerimizin geride bıraktıkları ailelerine ve Gazilerimize sahip çıkmak, acılarını paylaşmak ve yalnız olmadıklarını hissettirmek hepimizin görevidir.?dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ