Gaziler kahramanlarımızdır

Gaziler kahramanlarımızdır

MHP Belediye Başkan Aday Adayı ve iş adamı Serdar Yarar Gaziler Haftası ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Yarar Gaziler Türk milletinin gönlündeki kahramanlardır” dedi.

BÜYÜK ONUR OLUR

“Türk milletinin askere gitmeyi asker olmayı gerekirse savaşa girmeyi savaşmayı bir arzu bir istek bir huy olarak edindiğini belirten Yarar “Asker milletin evlatları girdikleri cenk ettikleri savaşlarda ölümden kaçmadan korkusuzca savaşarak ölümün bile kendileri için büyük bir onur olacağını vurulduklarında son nefeslerini verdiklerin de kendilerinin bir ölü değil de ömür boyu Türk milletinin gönlünde kahraman olarak kalacaklarını bilirler, ayrıca makamlarının en büyüğü olan Şehitlik rütbesiyle de ahirette cennetin en güzel bölümlerinde peygamberler yanında HZ. Muhammed Mustafa’nın komşusu olarak karşılanacaklarını bilirler” dedi. Yarar ayrıca “Girdikleri savaştan zafer veya yenilgiyle çıkan yaralı veya sağ salim dönen yiğitler ise Türk milletinin gönlünde her zaman GAZİ olarak kalırlar ayrıca devlet tarafından da bu unvanla anılırlar” ifadelerinde bulundu.

CENNET VACİP OLUR

Yarar açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (Sav) buyurmuşlar ki Allah yolunda yaralanan hiçbir yaralı yoktur ki, kıyamet günü, yarası kanıyor olarak gelmiş olmasın, bu kanın rengi kan renginde, kokusu da misk kokusundadır." Ve yine ayrıca diğer bir hadisinde de Resulullah (sav) buyurdular ki: "(Müslüman erkeklerden) kim, Allah yolunda, ila-yı kelunetul-lah için, devenin iki sağımı arasında geçen müddet kadar savaşacak olsa cennet kendisine vacib olur”

GÜNÜNÜZÜ KUTLUYORUM

“ Türk milletinin gönlünde, kalbinde büyük bir sevgiye mazhar olmuş olan gazilerimizde bu milletin en büyük onur ve gururlarıdır. 19 Eylül gaziler günü münasebetiyle başta büyük önder GAZİ Mustafa kemal ATATÜRK olmak üzere ahrete göçmüş olan tüm gazilerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum. Bu vatan bu bayrak bu devlet için gözü dönmüş eşkıya ve teröristlerle girdikleri çatışmalarda yaralanan sakat kalan tüm gazilerimizden de Allah binlerce kez razı olsun diyorum hepsinin bu önemli günde saygıyla önünde eğiliyor ve 19 Eylül GAZİLER GÜNÜ kutlu olsun diyorum”



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü