Gazi, yağmur altında da olsa Atatürk´ü andı

Gazi, yağmur altında da olsa Atatürk´ü andı

NE KİMSE ŞEMSİYE UZATTI, NE DE AÇIKTA TUTTUĞU ŞEMSİYENİN ALTINA ONU ALDI

NE KİMSE ŞEMSİYE UZATTI, NE DE AÇIKTA TUTTUĞU ŞEMSİYENİN ALTINA ONU ALDI

Gazi, yağmur altında da olsa Atatürk´ü andı

Atatürk´ün ölüm yıldönümü münasebetiyle Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı´nda düzenlenen anma töreninde, Gazi olduğu öne sürülen vatandaşa büyük saygısızlık yapıldı.

GÖĞSÜNDE PROTOKOL ÜYESİ OLDUĞUNU BELİRTEN KARTI VARDI

Protokol sırasında il protokolüyle birlikte bekleyen ve göğsünde protokol üyesi olduğunu gösteren kart taşıyan bir Gazi vatandaşa saygısızlık yapıldı. Yağmurlu ve soğuk havada, açık alanda gerçekleştirilen törene katılan Gazi vatandaşın üzerinde ne pardösü vardı, ne de elinde şemsiye. Törende yağmur başlayınca protokol üyeleri şemsiyelerini açarak törenin bitmesini beklediler. Ancak Gazi vatandaş açıkta kaldı.

ATATÜRK SEVGİSİ BÖYLE BİRŞEY

Ne kimse şemsiye uzattı, ne de açıkta tuttuğu şemsiyenin altına onu aldı. Tören bitene kadar öylece soğukta bekleyen Gazi vatandaş, törenin sonunda titreyerek alandan ayrıldı. Gazi vatandaşa yapılan bu saygısızlık dikkat çekti ama kimse umursamadı. Vatandaşı önce kimse tanıyamadı. Ancak yakasındaki protokol kartı olduğu söylenen kartla törende yerini almıştı. Yakasındaki kart nedeniyle yaşlı vatandaşın protokole davet edildiği düşünüldü. Durumu görenler, Gazi olsa da olmasa da, törene davet edilse de edilmese de en azından Atatürk sevgisiyle törene katılan yaşlı bir vatandaşa böyle bir saygısızlığın reva görülmesinin yakışık alacak bir durum olmadığını ifade ettiler.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü