Gazi ve şehitleri asla unutmayız

Gazi ve şehitleri asla unutmayız

ÖZEL GAZİLİ MİNİKLERDEN DUYARLI DAVRANIŞ

ÖZEL GAZİLİ MİNİKLERDEN DUYARLI DAVRANIŞ

Gazi ve şehitleri asla unutmayız

Özel Gazi Koleji Öğretmen ve bir grup 6.Sınıf öğrencisi Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğine geldiler. Öğretmen ve öğrenciler daha sonra Dernek Başkanı ile birlikte Şehit Uzman Jandarma Çavuş Osman Kablan´ın baba evini ziyaret ettiler.

DERNEK HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Düzenlen ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getiren Dernek başkanı Rıfat Öcal, Dernek faaliyetleri hakkında misafirlerine bilgi verdi, Öğrencilere Şehitler Albümü hediye etti. Düzenlenen ziyarette 10 Şubat 2016 Diyarbakır İli Sur İlçesinde Şehitlik mertebesine ulaşan Şehit Uzman Çavuş Yusuf Alsancak´ın ailesi tarafından çocuklara lokum ikram edildi.

GAZİ VE ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMAYIZ

Derneğin Şeref Defterini imzalayan Türkçe Öğretmeni Sinan Kürşat Baycan yaptığı konuşmada, ?Bu Ülke için canını vermiş ya da canını vermese bile kendinden bir parçasını feda etmiş gazilerimizi, Şehitlerimizi unutmayacağız. Hepsini saygıyla anıyor ve onları yetiştirmiş eşsiz ailelerine sabır diliyor, teşekkür ediyorum? dedi.

ŞEHİDİN BABASINI ZİYARET ETTİLER

Dernek ziyareti sonrası Şehidimiz Uzman Jandarma Çavuş Osman Kablan´ın baba ocağında Şehit Babası Mustafa amcanın elini öpen öğrenciler sabır ve başsağlığı dileyerek Vatanımız uğruna kendini feda edebilecek bir evlat yetiştirdikleri için teşekkür ettiler.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti