Gazetecinin fedakârlığı her türlü takdire şayan

Gazetecinin fedakârlığı her türlü takdire şayan

BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SAYGILI, GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SAYGILI, GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Gazetecinin fedakârlığı her türlü takdire şayan

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kırıkkale´deki yerel ve ulusal basın kuruluşlarında çalışan gazetecilerle kahvaltıda buluştu.

GAZETECİLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

Belediye Konuk Evinde düzenlenen programda konuşan Başkan Saygılı, gazeteciliğin fedakârlık isteyen önemli bir meslek olduğunu söyledi. Her şartta görevlerini yapmaya çalışan gazetecilerin düzenli bir mesaisi olmadan halkı ve kamuoyunu bilinçlendirmek için verdikleri mücadelenin, takdirin üzerinde olduğunu dile getiren Saygılı, basın çalışanlarının günlerini kutladı.

BASIN, TARAFSIZ ÖZGÜR VE İLKELİ OLMALI

Saygılı, ?Böylesi önemli bir konumda olan Medya sektöründe çalışan tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan gazetecilerin meslek etiği ve duyarlılığı da büyük önem taşımaktadır. Gazetecilerin, halkı bilinçlendirmek, bilgilendirmek için verdikleri mücadele her türlü takdirin üzerindedir. Gerçekleri araştıran, doğru ve gerçek haberlerle kamuoyunu aydınlatan, evrensel meslek ilkelerine uyan gazetecilerin Zorlu ve meşakkatli görevlerinde başarılar dileyerek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarım. Özveriyle görevlerini icra etmeye çalışan gazetecilerin, 2018 yılında daha güzel şartlarda çalışmalarını umut ediyorum? diye konuştu.

BELEDİYE ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Belediye Başkanı Saygılı düzenlenen programda yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında bilgi vererek gazetecilerin sorularını da cevapladı. MKE Kurumu ile yakın diyalog içinde olduklarını belirten Saygılı özellikle şehir içinde ve Karşıyaka istikametinde MKE kurumuna ait arsalardan yararlanacağını söyledi.

GAZETECİLERE HEDİYE VERDİ ÖZÇEKİM YAPTI

Geçtiğimiz gün meydana gelen su kesintisi konusunda da Saygılı, alt yapının zamanında yanlış planlanmasından dolayı sıkıntı yaşandığını söyledi. Şehir parkı, oto park ve diğer düzenlemeler konusunda da önemli açıklamalarda bulunan Saygılı, ulusal ve yerel gazete muhabirlerine çeşitli hediyeler verdi. Gazetecilerle özçekim yapan Saygılı gazetecilere teşekkür ederek uğurladı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ