Gazetecilik zor ve meşakkatli meslek

Gazetecilik zor ve meşakkatli meslek

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı gazetecilik mesleğinin fedakârlık istediğini bu manada ilimizdeki gazetecilerin de bunu fazlasıyla yaptıklarını söyledi.

İLETİŞİM ÇAĞINDAYIZ

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında şu ifadelere verdi” “Yaşadığımız çağ iletişim ve enformasyon çağı olarak nitelendiriliyor. Kitle iletişim araçlarının yaygın olarak kullanılması toplumların bilgi seviyesinin yükselmesine neden olmaktadır. Ülkelerin ya da şehirlerin gelişmişlik endeksleri içerisinde basının gücü yadsınamayacak derecededir. Basını güçlü olan toplumlar gelişme ve ilerleme yolunda hızla ilerlerken basının güçsüz olduğu durumlarda ise bir gerileme söz konusudur.”

HER DÖNEMDE İHTİYACIMIZ VAR

“Medya, insanoğlunun dünden bugüne ve hemen her toplumda ihtiyaç duyduğu bir olgudur. İlimizin gelişmesi ve kalkınmasında da yerel medyamızın önemli bir fonksiyonu vardır. Gazete, radyo, internet sitesi, haber ajansı gibi alanlarda çalışan gazetecilerimiz mesleki sorumluluklarını yerine getirmenin yanı sıra ilimizin tanıtımına da katkı sağlıyorlar.”

ZOR VE MEŞAKKATLİ MESLEK  

Bu noktada gazetecilerin sosyal ve ekonomik haklarında önemli iyileştirmeler sağlayan 212 sayılı yasanın yürürlüğe girdiği 10 Ocak 1961 tarihinin 54’üncü yıldönümü münasebetiyle ilimizde görev yapan değerli basın mensuplarımızın ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü içtenlikle tebrik eder, bu zor ve meşakkatli görevlerinde başarılar dilerim.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ