Gazetecilik kutsal bir meslektir

Gazetecilik kutsal bir meslektir

AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, basın mensuplarının toplumun vazgeçilmez unsuru olduğunu söyledi. Çağdaş ve tarafsız gazetecilerin ülke gelişimine katkı sağladığını belirten Saygılı, gece gündüz çalışan basın mensuplarının kutsal bir mesl

ÖZGÜR VE ÇAĞDAŞ HABERCİLİK
AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, 10 Ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Saygılı açıklamasında, “Demokrasinin temel taşlarından olan basın, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Basın mensuplarımızın özverili çalışmaları, bu özel günün anlam ve önemini daha da artırmaktadır. Özgür, çağdaş ve tarafsız gazeteciler her daim toplum hayatının vazgeçilemez bir unsuru olmuşlardır. Basın mensuplarının zaman mefhumu olmaksızın yürüttükleri mücadele ve sarf ettikleri emeğin takdirle karşılanması gerekir. Büyük özveri gerektiren mesleklerine aşık tüm gazetecileri ve basın emekçilerini kutluyorum”

İLKELİ YAYINCILIK ANLAYIŞI
“Onlar, ilkeli yayıncılık anlayışıyla olayları tarafsız bir gözle aktararak, vatandaşın doğru ve eksiksiz bilgi alma hakkına katkı sağlayarak, milletin vicdanının sesi olmaktadırlar.
Türkiye’nin gelişen ekonomisine ve güçlenen demokrasisine, özgür ve öz güvenli basının katkısı büyüktür. Gazeteciler, kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği icra etmektedirler.Gazeteciler, zor şartlar altında ve sorumluluk duygusu içerisinde bir taraftan gelişen olaylar karşısında toplumu bilgilendirirken bir taraftan da halkın talep ve beklentilerini yansıtarak çok önemli bir kamu görevini de yerine getirmektedirler. Bu yönleriyle onlar toplumla devlet, dünyayla birey arasında en önemli köprüyü kurmaktadırlar.” Dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ