Gazetecilik, küçük illerde daha zor

Gazetecilik, küçük illerde daha zor

KIRIKKALE GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN ETKİNLİĞE TGF BAŞKANI YILMAZ KARACA DA KATILDI

KIRIKKALE GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN ETKİNLİĞE TGF BAŞKANI YILMAZ KARACA DA KATILDI

Gazetecilik, küçük illerde daha zor

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca, küçük illerde gazetecilik yapmanın büyük nüfuslu illere göre daha zor olduğunu söyledi.

GAZETECİLER GÜNÜ PROGRAMI DÜZENLENDİ

Kırıkkale Gazeteciler Cemiyeti tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle, bu sene hayatını yitiren Kırıkkaleli gazeteciler adına anma programı düzenlendi. Programda, hayatını kaybeden basın camiası mensupları Murat Sekman ve Hasan Ulusoy, hayatlarından kesitlerden hazırlanan sunumlarla anıldı. Anma programında ayrıca meslekte 45 yılını dolduran Erhan Gögem´e plaket verildi.

GAZETECİLİK KÜÇÜK İLLERDE DAHA ZOR

Anma programına katılan Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Karaca, "Gerçekten Anadolu´da gazetecilik yapmak çok zor, hele hele küçük illerde gazetecilik yapmak daha zor. Sizleri öncelikle kutluyorum. Neden zor, çünkü burada herkes sizi tanır. Belediye başkanının aleyhinde bir yazı yazarsanız, belediyenin önünden geçemezsiniz, emniyet müdürümüzün de aleyhinde yazı yazarsanız, kapısının önünden geçemezsiniz. Biz şanslıyız, büyükşehirdeyiz, bizi görmüyorlar çok yazıyoruz. Çalışan gazetecilerin çok büyük sorunları var. Elimizde bir yıpranma payımız vardı, bu yıpranma payı bir ara yok edildi, tekrar geri verildi. Bu sefer de basın kartı şartı getirildi. Tabii Anadolu´daki arkadaşlarımızın büyük çoğunluğu basın kartı ne işe yarar diye basın kartına müracaat etmiyorlar. İşte basın kartı belki bir şeye yaramıyordu ama yıpranma şartı geldi ve dört yıl geriye dönük basın kartı olmayanlar yıpranma payından yararlanamadı" şeklinde konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ