Gazetecilik, demokrasi vasıflarından biridir

Gazetecilik, demokrasi vasıflarından biridir

MEDYANIN GÜÇLÜ OLMASI LAZIM

Gazetecilik, demokrasi vasıflarından biridir

CHP İl Başkanı Ahmet Önal ?Basın, bilgi paylaşımının, halkı bilgilendirmenin ve demokrasinin en önemli vasıtalarından biridir? dedi.

HALKIN GERÇEKLERİ ÖĞRENMESİ İÇİN

Basının aynı zamanda halkın gerçekleri öğrenmesinde ve düşüncelerini ifade etmesinde etkili bir araç olduğunu belirten CHP Kırıkkale İl Başkanı Ahmet Önal 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, ?Türk basını, özellikle de mahalli basın, milli mücadele yıllarında, milli duygulara hitap  ederek, milli birlik ve beraberliğin sağlanması yönünde  görevini en iyi şekilde yerine getirmiş, hem Anadolu´nun düşman işgaline karşı direnişinin yürekli sesi olmuş, hem de bu direnişin kahramanlarının destanını yazmıştır? dedi.

MEDYANIN GÜÇLÜ OLMASI LAZIM

Medyanın güçlü olması, gerek ifade özgürlüğünün temini, gerekse kamuoyunun istek ve taleplerinin doğru yansıtılması anlamında  büyük  önem taşıdığını belirten Önal açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ?Bundan dolayı gazetecilik, günümüzün en önemli  ve popüler mesleklerinin başında gelmektedir. Üstlendikleri her görevi, her koşulda  sürdürmeye çalışan basın çalışanlarının bu görevlerini  günümüze  kadar güvenilir, ilkeli ve tarafsız bir şekilde  başarı  ile  yerine getirmiş olmaları takdire şayandır.?

GAZETECİLER ZOR ŞARTLAR ALTINDA

?İlimizin kalkınmasında, sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda gelişmesinde önemli katkılar sağlayan yerel basınımızın  büyük bir  özveri içerisinde yerine getirdikleri görevlerini, bundan sonra da aynı duyarlılıkla devam ettireceklerine inanıyorum. Zor şartlar altında bile görev bilincini kaybetmeyen, üstün gayreti ile habercilik anlayışından ödün vermeksizin fedakârca çalışan gazetecilerimizin bu anlamlı gününü kutlar, şehrimiz ve ülkemize verdikleri hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, başarılı çalışmalarının devamını dilerim.?

HABER: Murat Karadağ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ