Gazetecilik, ancak aşkla yapılabilir

Gazetecilik, ancak aşkla yapılabilir

KIRIKKALE VALİSİ MEHMET İLKER HAKTANKAÇMAZ GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİKIRIKKALE VALİSİ MEHMET İLKER HAKTANKAÇMAZ GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ

KIRIKKALE VALİSİ MEHMET İLKER HAKTANKAÇMAZ GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Gazetecilik, ancak aşkla yapılabilir

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, ?Gazetecilik aşkla yapılabilecek bir meslek? dedi. Gazetecilerin çalışma şartlarının zorluğuna dikkat çeken Vali Haktankaçmaz, bu mesleğin ancak aşk gibi bir bağlılıkla devam ettirilebileceğini söyledi.

GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Kırıkkale valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kırıkkale´de görev yapan gazetecilerle Öğretmen Evi Mavi Salonda bir araya geldi. Vali Haktankaçmaz, yemeğe katılan gazetecilerle sohbet etti basın görüş alışverişinde bulundu.

GAZETECİLİK ZOR BİR MESLEK

Düzenlenen buluşmada basın emekçisi olmanın zorluklarına değinen Vali Haktankaçmaz, ?Tabi bu meslekte mesai kavramı yok, gece gündüz her saatte çalışabiliyorsunuz. Gazetecilik, isteyerek ya da aşkla yapılacak bir iş. Usta çırak ilişkisi içerisinde daha çok yürüyen bir iş, tabi okulu mutlaka var ama yolların tozunu yutmak, mürekkebin kokusunu almak lazım olduğunu biliyorum? dedi.

GAZETECİLİK BİR ANLAMDA HASTALIK

Gazeteciliğin ayrı zamanda bir hastalık olduğunu belirten Haktankaçmaz, ?Ayrı bir hastalık olduğunu söylüyorlar ama sizler yıllardır bu işin içerisindesiniz, mutlaka bilirsiniz. Ben hepinizin Çalışan Gazeteciler Günü´nü tebrik ediyorum. Sizlerin bu birlikteliği, bu özverili çalışmaları bizler için de bir heyecan vesilesi oluyor, şüphesiz. Eksiklerimiz varsa eksiklerimizi görüyoruz. Güzel haberleri görünce hani derler ya marifet iltifata tabidir diye, onlarla da ayrı bir enerji alıyoruz, hakikaten bizim için çok değerli. Şehirde bu olumlu ortamın oluşmasında katkı sunan tüm basın mensuplarını ayrı ayrı teşekkür ediyorum? diye konuştu.

HABER: Murat Karadağ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ