Gazetecilerin birlikteliğini sonuna kadar destekliyorum

Gazetecilerin birlikteliğini sonuna kadar destekliyorum

Kırıkkale'deki gazetelerin birleşmesine sıcak baktığını açıklayan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök, birlikten kuvvet doğacağını söyledi. Gök Birleşmede hayır vardır” dedi.

BİRLEŞMEDE HAYIR VARDIR

Birleşmede hayır olduğunu ifade eden Gök, “Bu birleşme Kırıkkale için kullanılmalıdır. Birleşme ile birlikte kalite aratacaktır. Nasıl bazı illerde yerel basın, ulusal basında yer buluyor. Televizyonlarda sabah programlarında o ilin gündemi okunuyor. Bu kaliteyi arttırmak için birleşmek gerekir. Yoksa kalite olmaz. Bu birleşme her sektörde olmalıdır” dedi.

VATANDAŞ GAZETE ALACAK 

Gazetelerin resmî ilân yayınlayarak para kazanmak için bu işi yapmasın diyen Gök, “Gerçek gazetecilik yaparken bütçesine katkı sunsun diye resmî ilân yayınlasın. Birleşmelerle çok sayıda kalitesiz yayın yapan gazete yerine az sayıda kaliteli yayın yapan gazete olsun. O zaman sokaktaki vatandaş bu gazeteleri satın alacak" diye konuştu.

DAHA İYİYE GİDECEK

Bu birleşme ile Kırıkkale basınının daha da güçleneceğini belirten Gök, "Bu güç birliği ile Kırıkkale basını daha iyiye gidecektir. Birleşme ile basınımız kendi ayakları üzerinde daha iyi duracaktır. Gazetecilerin daha iyi şartlarda mesleklerini icra edeceklerini düşünüyorum. Bu birleşmenin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü