Gazeteciler demokrasinin teminatıdır

Gazeteciler demokrasinin teminatıdır

"GAZETECİLİK, FEDAKÂRLIK MESLEĞİDİR"

Gazeteciler demokrasinin teminatıdır

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ile ilgili bir mesaj yayınladı.  Saygılı mesajında demokrasi vurgusu yaparak gazetecilerin demokrasinin teminatı olduğunu söyledi.

KALKINMANIN LOKOMOTİFİDİR

Gazetecilerin demokrasinin teminatı olduğunu ifade eden Başkan Saygılı,  ?Gazeteciler, gelişmenin ve büyüyüp kalkınmanın lokomotifidir. Gazetecilik, büyük mesuliyet ve sorumluluk gerektiren bir meslektir. Bu büyük sorumluluğu omuzlarında taşıyan her bir basın çalışanı sadece 10 Ocak´ta değil, yılın her günü hatırlanmalı ve takdir edilmelidir. Gazetecilik aynı zamanda özveri ve fedakârlık mesleğidir. Kırıkkale´de mihenk taşını kuşkusuz şehrimizin yerel basını oluşturmaktadır? dedi.

BÜYÜK BİR ÖNEM TAŞIYOR

Saygılı, ?Demokrasinin, kalkınmanın, gelişip ve büyümenin lokomotifi olan gazetecilerin yaşadıkları şehre, bölgelerine ve ülkelerine nitelik kazandırabilmeleri de büyük bir önem taşıyor. Bu açıdan meslek mensuplarının çalışma koşullarının yanı sıra sosyal ve ekonomik haklarının da iyileştirilmesi gerekmektedir.  Bu duygu ve düşüncelerle gazetecilik mesleğine gönül vermiş her bir basın çalışanını tebrik ediyor, yüklendikleri bu ağır sorumluluk dolayısıyla da kolaylıklar diliyorum. Çalışan Gazeteciler gününüz kutlu olsun? diye konuştu. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ