Gazeteci, saygın bir meslek icra ediyor

Gazeteci, saygın bir meslek icra ediyor

OBJEKTİF OLMA ÖZELLİĞİNİ TAŞIYORLAR

Gazeteci, saygın bir meslek icra ediyor

Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer 10 Ocak Çalışan gazeteciler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

İLETİŞİM TEKNOLOJİSİNİ KULLANIYORLAR

Başkan Sümer mesajında, ?Bilindiği üzere, ülkemizde gazetecilerin özlük hakları 10 Ocak 1961 tarihinde 212 Sayılı Kanunun yürürlüğe girmesiyle iyileştirilmiş ve 10 Ocak, "Çalışan Gazeteciler Günü" olarak anılmıştır. İletişim teknolojisinin gelişmesiyle birlikte toplumların aydınlanmasında, önemli bir rol üstlenen basın, internet medyası ve sosyal medya ile yelpazesini genişletmiş, tek yönlü bilgi paylaşımından, çift taraflı ve eş zamanlı bilgi paylaşımına ulaşmıştır? dedi.

OBJEKTİF OLMA ÖZELLİĞİNİ TAŞIYORLAR

Sümer açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ?Kamuoyunun bilgilendirilmesinde doğru ve güvenilir haber yapma, objektif olma, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde barındıran bir mesleği icra eden gazeteci arkadaşlarımız, aynı zamanda vatandaşla dünya arasında köprü görevi görmektedir. Kırıkkale´mizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine gündeme taşıdıkları konularla katkı sağlayan değerli basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, bu vesileyle ebediyete intikal eden basın çalışanlarını rahmetle anıyor, görevi başında bulunanlara gazetecilerimize görevlerinde başarılar diliyorum.?

HABER: Osman Karabay



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ