Garip yaşadı, garip öldü

Garip yaşadı, garip öldü

GECEKONDU EVDE YALNIZ YAŞAYAN 47 YAŞINDAKİ YAŞAR KAYA´NIN CESEDİ BULUNDU

GECEKONDU EVDE YALNIZ YAŞAYAN 47 YAŞINDAKİ YAŞAR KAYA´NIN CESEDİ BULUNDU

Garip yaşadı, garip öldü

Geçtiğimiz hafta Hasandede köyünde sobadan zehirlenerek ölen anne oğuldan sonra dün de Kırıkköy Mahallesinde bir kişi sobadan zehirlenerek yaşamını yitirdi. Ölen kişinin barakayı andıran gecekondu evde yalnız yaşadığı öğrenildi. Komşuları ölen adamın burada yıllardır yanız yaşadığını kimseyle görüşmediğini söylediler.

İKAZLARA RAĞMEN

Tüm ikazlara rağmen Soba Zehirlenmelerinin önüne geçilemiyor. Kırıkkale´de kış mevsiminin girmesiyle birlikte geçtiğimiz hafta Hasandede köyünde derme çatma bir evde yalnız yaşayan anne oğulun zehirlenerek yaşamını yitirmesinden sonra dünde Kırıkköy Mahallesinde gecekondu bir evde yalnız yaşadığı öğrenilen bir kişi sobadan zehirlenerek can verdi. 1104. Sokaktaki gecekondu evde yaşayan 47 yaşındaki Yaşar Kaya´nın cesedi otopsi yapılmak üzere Yüksek İhtisas Hastanesi Morguna kaldırılırken polis soruşturma başlattı. Polis evin çevresinde inceleme yaptı.

EVDE TEK BAŞINA YAŞIYORDU

Olay dün sabah saatlerinde komşularının eve gelmesiyle ortaya çıktı. Talihsiz adamdan haber alamayan komşuları durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye, polis ve sağlık ekipleri, Kaya´nın yatak odasında hareketsiz yattığını gördü. Kırıkkale Belediyesine ait itfaiye ekiplerinin havalandırma çalışmalarının ardından eve giren sağlık ekipleri ilk belirlemelerine göre, Kaya´nın sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiğini belirledi. Kaya´nın cesedi Kırıkkale Savcısının talimatı ile otopsi yapılmak üzere Yüksek İhtisas Hastanesi morguna gönderildi. Bekâr olduğu öğrenilen Kaya´nın pek yakının olmadığı ve evde tek başına yaşadığı ileri sürüldü.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama