Garage Fiesta Kırıkkale yardım için gaza bastı

Garage Fiesta Kırıkkale yardım için gaza bastı

SİNCAN´DA MUHTARIN TAHSİS ETTİĞİ DERME ÇATMA EVDE YAŞIYAN VE YAŞLARI 84, 86 VE65 OLAN ANNE-BABA VE OĞLUNA YARDIM İÇİN KAMPANYA DÜZENLEYECEKLER

Türkiye genelinde isminden çokça söz ettiren araç gruplarından Garage Fiesta, Show TV gibi bir çok kanala haber olan ve yardım bekleyen aileye destek olmak için gaza bastı. Baba 84, anne 86, oğlu 65 yaşında olan aileye adı geçen grup tarafından yardım edilecek. Aileye yardım kampanyası başlatıldı.

/resimler/2017-6/29/1625039733109.jpg

 

EVLERİNDE İÇME SUYU YOK
Ankara´nın Sincan ilçesi, Cimşit Köyü´nde muhtarın tahsis ettiği eski köy okulunda yaşamaya çalışan aile için seferberlik başlatıldı. Emekli maaşı yada herhangi bir geliri olmayan, eski köy okulunda ikamet eden yaşlı aileye bir destekte Garage Fiesta Ailesinden geldi. Evlerinde su bile olmayan ve zor durumda olan ailenin yaşları çalışamayacak kadar yüksek, Yardıma muhtaç olan baba (84), Anne (86) oğul ise 65 yaşında. Anne ve babanın tüm ihtiyaçlarını 65 yaşındaki oğulları karşılamaya çalışıyor.

 

/resimler/2017-6/29/1625441296418.jpg

 

DESTEK OLMAK İSTİYORUZ
Kırıkkale, Ankara ve Türkiye´nin bir çok ilinde aktif faaliyet gösteren Garage Fiesta grubu bu sefer bir yardım kampanası için gaza bastı. Garage Fiesta Kırıkkale yetkilileri Hakan Çizmeci ve Fatih Korkmaz,
?Bizler sadece bir araba grubu değiliz. Biz Türkiye´de tek bir aileyiz. Her ne kadar grup içi etkinlikler yapsak da sosyal sorumluluk projelerine de her zaman girmeye hazırız. Yardıma muhtaç anne babalarımıza zor zamanlarında destek olmamız gerekiyor. Sadece Kırıkkale´de değil Tüm Türkiye´de bu şekilde sosyal sorumluluk projelerine destek olmak istiyoruz. Bizde Kırıkkale ekibi olarak yardıma muhtaç ailemize desteğimizi vereceğiz. Bizim gibi yardımda bulunmak isteyenler bizleri arayabilir ve bizim aracılığımız ile yaşlı ailemize katkıda bulunabilirler? şeklinde ifade ettiler.

Yardımda bulunmak için irtibat

Hakan Çizmeci: 0 506 175 41 38, Fatih Korkmaz: 0 554 830 20 12



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı