GALİP GELSEK DE YÜZÜMÜZ GÜLMÜYOR

GALİP GELSEK DE YÜZÜMÜZ GÜLMÜYOR

Kırıkkalespor?da üst üste alınan galibiyetler taraftarın yüzünü güldürse de, bir tedirginlik yaşanıyor. Dün Kastamonuspor maçının hazırlıklarına yaptığı idmanla başlayan Kırıkkalesporlu futbolcuların yüzlerinin asık olduğu gözlendi.

KADRODA ROTASYON OLABİLİR
Dün tek idmanla günü geçiren Kırıkkalespor, Kastamonuspor hazırlıklarına başladı. Bundan sonra kalan 3 maçından da puan toplamak isteyen Kırıkkalesporlu futbolcular, ellerinden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceklerini söylediler. Teknik direktör Harun Aydoslu, kalan maçlarda puan toplayıp ligi en iyi şekilde bitirmek istediklerini söyledi. Aydoslu, son maçlarda kadroda rotasyon yapabileceğinin sinyalini vererek, forma şansı az bulan futbolcularına şans vermek istediğine dikkat çekti.   
 
TAŞLAR YERİNE GEÇ OTURDU
Kalan maçları kazanıp ligi en iyi şekilde bitirmek istediklerini dile getiren Teknik Direktör Aydoslu ?Matematiksel olarak garantilemek istiyorduk. Büyük bir avantaj yakalamıştık. Bundan sonraki oynayacağımız 4 maçta puan toplamak ligi en iyi şekilde bitirmekti. Eksik olan oyuncularımız vardı. Sezon başından beri bizim takımımızda geçte olsa yerleşti. Herkes bu takımda birçok şey bekledi ama imkânsızlıklara rağmen güzel bir oyun sergiledi.  Görevini en iyi şekilde yerine getiriyor. Siirt maçında da oldu. Stresli bir maçtı. Siirtspor alt ve yukarı ile çok bağlantıları yoktu. İki taraftan uzaklaşmışlardı. Ama maça iyi başladı. Bizim ölü toptan savunmanın hatadan gol buldular?
 
FUTBOLCULARIMI KUTLUYORUM
 ?İlk yarı karşılıklı hatalar ile maç beraber bitti. İkinci devre oyuna daha iyi başladık. Rakip 10 kişi kaldı. Bundan sonra oyuna iyice hakim olduk. 77 de güzel bir gol bulduk. 2-1 öne geçtik. Daha net pozisyonlarımız oldu farkı açamadık. 4-1 ve 3-1 yakaladığımız pozisyonlar vardı. Gol bulsak daha net kazanabileceğimiz bir maçtı. Hakem gereksiz bir penaltı verdi. Ama Koray penaltıyı kurtardı. Çok haksız bir penaltıydı. Ligde kalmayı garantiledik. Ben burada emeği geçen futbolcularımı canı gönülden kutluyorum?
 
EN İYİ ŞEKİLDE BİTİRECEĞİZ
 ?Sezon başından beri çekilen sıkıntılar bilinen bir gerçektir. Tercüme kazandıkları anda neler yapabileceklerini kamuoyunda gösterdiler. 2?nci devrenin en çok puan toplayan 2?nci takımı biziz. Beylerbeyi 29 puan ile 1?inci sırada, 26 puan ile 2?nci sırada biz varız. En çok gol atan takımız. Kalan maçları en iyi şekilde bitirip bu sezonu bitirebileceğimiz en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Bugün (dün) 15.30 yapacağımız antrenman ile Kastamonu maçı hazırlıklarına başlıyoruz. Kastamonu maçını kazanmak istiyoruz. Belki son maçlarda kadroda rotasyon yapabiliriz. Oynamayan, forma az bulan oyuncularımıza şans vermek istiyoruz? dedi. 


1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ