Galibiyet için oynayacağız

Galibiyet için oynayacağız

BAL Ligi Temsilcimiz MKE Kırıkkalespor Kırşehirspor maçının hazırlıklarına başladı. Yapımı tamamlanan Fikret Karabudak Stadyumunda antrenmanlara başlayan MKE Kırıkkalespor bu hafta puan almak istiyor. Kırıkkalespor Antrenörü Hüseyin Cengiz, karşılaşmanın

İDMANLAR BAŞLADI

Fikret Karabudak stadyumunda idmana başlayan temsilcimiz MKE Kırıkkalespor Kırşehirspor hazırlıklarına hafta içerisinde devam edecek. Kendi saha ve seyircisi önünde galibiyet almak istediklerini ifade eden Antrenör Hüseyin Cengiz, “Her ne kadar iki takım da bir birine kapalı kutu olmasına rağmen sahada verecekleri 90 dakikalık mücadeleden Kırıkkalespor olarak başarılı bir sonuçla çıkmak ana hedefimiz. Hafta başından beri yaptığımız çalışmalarımızın semeresini maç sonunda görmek istiyoruz” diye konuştu.

 

SAKATLIKLAR VAR

Cengiz, “Her şeyden önce maçın sonucu ne olursa olsun her iki takım acısından da dostluk içinde bir karşılaşma olmasını arzuluyorum. Çünkü futbol kardeşlik, dostluk ve barıştır. Bunun içinde takım olarak kesinlikle 90 dakika sahada centilmenliği elden bırakmayacağız. Final maçımız Kırşehirle yapılacak. Bu hafta yenseydik 25 puana yükselecektik. Bu hafta ise Sincan Kırşehir maçında Sincan 1-0 galip gelmiş biz yenseydik kader maçımız olacaktı ama yine kader maçımız. Elimizden gelen gayreti bu haftaki maçta da göstereceğiz. Bir oyuncumuz sakatlandı çok kötü zamanda sakatlandı işte yerine bir forvet oyuncusu arayış içindeyiz” dedi.

 

SON AŞAMAYA GELDİ

Bir zamanlar Türk Futbol tarihinde adını altın harflerle duyuran ligde 8 yıl kendi sahasında yenilgi yüzü görmeyen ve Türkiye 1.ligine ilk yükselen ilçe takımı olarak adını yazdıran Kırıkkalespor’un. 47 yıllık tarihi Fikret Karabudak stadının eski başarılı günlere dönmesi için Ergün Tekin tarafından çalışma geçtiğimiz aylarda başlatılmıştı ihalenin ardından başlatılan çalışmanın ardından saha çalışmalarla son aşamaya geldi.

 

MODERN ZEMİNE KAVUŞUYORUZ

MKE Kurumu ile Kırıkkalespor olarak 5 yıllık sözleşme yapılması ile kısa zamanda çalışmaların başlaması ile birlikte Kırıkkalespor yıllar sonra kendi öz stadına dönecek. Bu konuda Başkan Metin Karakuş “Ergün Tekin’e ne kadar teşekkür etsek azdır. Bize gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Bir zamanlar Kırıkkalespor’un tarih yazdığı stadına geri dönmesi ile hem manevi hem de maddi olarak takımımıza katkı sağlayacaktır. İnşallah kısa zamanda gerekli evraklar tamamlanır. Birinci planda Fikret Karabudak stadının modern zemine kavuşmasıdır” dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ