Futsal´da finalin tarihi ve saati belli oldu

Futsal´da finalin tarihi ve saati belli oldu

GELENEKSEL FUTSAL TURNUVASINDA FİNAL KARŞILAŞMASI VE ÜÇÜNCÜLÜK KARŞILAŞMASI 15 HAZİRAN PAZARTESİ GÜNÜ 20.00´DE OYNANACAK

Futsal´da finalin tarihi ve saati belli oldu

Kırıkkale Gazeteciler Cemiyeti, Müstakil Gazeteciler Cemiyeti, Gazeteciler Platformu Haber71, İl Gazetesi, Manşet, Bayrak, Ayrıntı, Pusula, Sözcü ve Gerçek gazetesinin düzenlemiş olduğu 7. Geleneksel Futsal Turnuvasında final karşılaşması ve üçüncülük karşılaşması 15 Haziran pazartesi günü 20.00´de oynanacak.

TARİH BELİRLERLENDİ

Kırıkkale Gazeteciler Cemiyeti, Müstakil Gazeteciler Cemiyeti, Gazeteciler Platformu Haber71, İl Gazetesi, Manşet, Bayrak, Ayrıntı, Pusula, Sözcü ve Gerçek gazetesinin düzenlemiş olduğu 7. Geleneksel Futsal Turnuvasında yarı final karşılaşmalarının ardından finale kalan takımlar belli oldu. Geçtiğimiz gün yapılan toplantıda ise final ve üçüncülük karşılaşmasının tarih ve saati de belirlendi.

15 HAZİRAN PAZARTESİ

Yapılan toplantıda 15 Haziran Pazartesi günü oynanacak olan karşılaşmaların ilki üçüncülük karşılaşması. Günün ilk maçı 19.00´da Vali Behiç Çelik Kapalı Spor Salonunda İşkur ile Kırıkkale Emniyet arasında oynanacak. Kırıkkale Gazeteciler Cemiyeti, Müstakil Gazeteciler Cemiyeti, Gazeteciler Platformu Haber71, İl Gazetesi, Manşet, Bayrak, Ayrıntı, Pusula, Sözcü ve Gerçek gazetesinin düzenlemiş olduğu 7. Geleneksel Futsal Turnuvasının finali ise yine pazartesi günü saat 20.00´de Vali Behiç Çelik Kapalı Spor Salonunda Gençlik Hizmetleri ile Türk Metal arasında oynanacak.

GENÇLİK HİZMETLERİ

Zorlu grup maçlarında başarı ile mücadele eden finalistler çeyrek ve yarı finalde de aynı başarıyı gösterdiler. Gençlik Hizmetleri çeyrek finalde zorlu, kıran kırana geçen bir karşılaşma olmuş ve Başerler´i 2-1 yenerek adını yarı finale yazdırmıştı. Yarı finalde Kırıkkale Emniyet ile karşılaşan Gençlik Hizmetleri karşılaşmanın ilk dakikalarında 2-0 geri düşmesine rağmen, arka arkaya bulduğu goller ile karşılaşmanın normal süresinde 3-3 berabere kalarak karşılaşmayı uzatmalara taşımıştı. Uzatmalarda rakibine üstünlük sağlayan Gençlik Hizmetleri karşılaşmadan 7-3 galip ayrılarak adını büyük finale yazdırdı.

TÜRK METAL

Diğer Finalist Gençlik Hizmetleri gibi grup maçlarında büyük başarı gösteren Türk Metal çeyrek finalde Kırıkkale Belediyesi ile eşleşti. Çeyrek final karşılaşmasında rakibine büyük üstünlük sağlayan Türk Metal, ilk yarıyı 4-0 önde kapatırken, karşılaşmadan ise 7-1´lik bir skor ile adını yarı finale yazdırdı. Yarı finalde ise İş Kur ile eşleşen Türk Metal, normal süresi 0-0 bitmiş karşılaşma uzatmalara gitmişti. Uzatmalarda da normal süresi gibi zevkli ve bol pozisyonlu geçen karşılaşmada finalin anahtarı penaltı golü ile gelmişti. Ali´nin attığı penaltı golü ile Türk Metal adını finale yazdırdı.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ