Futsal`da favoriler belli olmaya başladı

Futsal`da favoriler belli olmaya başladı

Başladığı günden bu yana büyük çekişmelere sahne olan Futsal yine nefesleri kesti. Müthiş mücadeleye sahne olan Futsal`da ilk karşılaşmayı turnuvanın favori takımı MKE Destekspor, Gıda Tarımspor`u 7-1 ile geçti. Bahşılı Belediyespor, İlspor Müdürlüğü`nü 5

MKE BOMBALADI 
Günün ilk maçı MKE Destekspor ile Gıda Tarımspor`u karşı karşıya getirdi. Turnuvanın favorilerinden olan MKE Destekspor, maça hızlı başladı. Orta saha ve hucümda etkin bir şekilde oynayan MKE Destekspor`da Engin Uzel, müthiş bir gol atarak karşılaşmanın ilk golünü kaydetti. Golden sonra ataklarını sıklaştıran MKE Destekspor, Hekim Sanır ve Ergin Üzel`in güzel oyunu ve golleri ile ilk yarıyı 4-1 önde kapattı. Seyirci desteği ve müthiş oyunu ile MKE Destekspor; turnuvanın en büyük favorilerinden birisi olduğunu kanıtladı. Gıda Tarımspor`un tek golü ise Tacettin Kaya`dan geldi. 
MUHTEŞEM OYUN MÜTHİŞ PERFORMANS 
İkinci yarıya da fırtına gibi başlayan MKE Destekspor, Tacettin Kaya ve Hekim Sanır`ın muhteşem oyunu ile topu rakip kaleye yıktı. İkinci yarıda da bir çok gol poziyonlarına giren MKE Destekspor`da Engil Uzel ikinci yarıda da attığı 2 şık gol ile maçı 6-1`e getirdi. Skoru belirleyen gol ise Zeki Demir`den geldi. Maçı 7-1 kazanan MKE Destekspor`da Ergin Üzel (4) Hekim Sanır (3) gol atarak maça damga vurdu. Maçın son dakikalarında iyice oyundan düşen Gıda Tarımspor`da ayakta kalan tek oyuncu kaleci Recep Kırbaş`tı. Kırbaş, yaptığı kurtarışlar ile farkın çoğalmasını önledi. 
KENDİ KALESİNE GOL ATTI 
Günün ikinci karşılaşmasında ise Bahşılı Belediyespor ile İlspor Müdürlüğü karşı karşıya geldi. Bahşılı Belediyespor`da Satılmış Özdemir kendi kalesine gol atarak takımını 1-0 geriye düşürdü. Golden sonra toparlanan Bahşılı Belediyespor, İbrahim Uğurer (2) ve Veli Karakoç`un attığı gollerle ilk yarıyı 3-1 önde kapattı. İlk yarının sonunda Bahşılı Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin, sahaya inerek karşılaşmanın hakemini uyardı. Hakemin hatalı kararlar verdiğini belirten Bişkin, adil bir maç yönetilmesi gerektiğini söyledi.
UĞURER MAÇA DAMGA VURDU 
Karşılaşmanın ikinci yarısında da Bahşılı Belediyespor İbrahim Uğurer`in attığı 3. golle durumu 4-1`e getirdi. Maçın yıldızı olan İbrahim Uğurer daha sonra Uğur Göker`in attığı golde ki asisti yaptı. Maç 5-1`e geldikten sonra oyunu yavaşlatan Bahşılı Belediyespor, maçın son dakikalarında Koray Daylan`ın golüne engel olamadı. Maçı 5-2 kazanan Bahşılı Belediyespor`a taktiklerini veren Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin, maç sonu rakip takım oyuncularına baklava ve kola ikramında bulundu. 
MURAT ABALI GOL ŞOV YAPTI 
Günün üçüncü maçı ise adeta nefesleri kesti. Baro ile Balışeyh Kaymakamlığın karşı karşıya geldiği maçta Murat Abalı 5 gol atarak yıldızlaştı. İlk yarı da 4 gol atan  Abalı, takımının galibiyetinde başrol oynadı. Maça hızlı başlayan Baro Murat Abalı`nın ilk yarı da attığı 2 golle maçın ilk dakikalarına moralli başladı. Farkı bire indiren gol ise Balışeyh Kaymakamlık`tan Reşit Keskin`den geldi. Maç 2-1 devam ederken Murat Abalı iki gol daha atarak skoru 4-1`e getirdi. İlk yarının son golü ise Balışeyh Kaymakamlıkspor`dan Reşit Keskin`den geldi.İlk yarı Baro`nun 4-2 üstünlüğü ile sona erdi.
HAKSIZ KIRMIZI KART 
İkinci yarıya da fırtına gibi başlayan Baro`da Murat Abalı kendisinin ve takımının 5. golünü atarak durumu 5-2`ye getirdi. İkili mücadelelerde Murat Abalı`ya sert müdahalelerde bulunan Balışehy Kaymakamlığın 5 numaralı oyuncusu Bülent İstanbul, hakem tarafından kırmızı kart ile cezalandırılmadı. Baro`nun en etkili oyuncusu Murat Abalı`ya çift dalan, yerdeki rakibine tekme atmaya kalkan İstanbul, sonunda Murat Abalı`yı çığırdan çıkardı.Hakemin kırmızı kart ile oyundan atmadığı İstanbul yine Murat Abalı`ya sert müdahalede bulundu. Hakeme itiraz eden Abalı sarı kart ile cezalandırıldı. İtirazını sürdüren Abalı; haksız yere ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. 
1 KİŞİ EKSİK OYNADILAR 
Hakemin haksız yere attığı Murat Abalı, oyun dışında kalırken, Balışehy Kaymakamlık, rakibinin 1 kişi eksik oynamasını fırsat bilip rakip kalede etkili olmaya başladı. Abalı`nın oyundan atılması ile dengesi bozulan Baro`nun kalesi abluka altında alındı. Balışehy Kaymakamlıkspor`da Emre Erdoğan, maçın son dakikalarındaki etkili oyunu ile 2 gol atarak skoru 6-4`e getirdi. Son bölümler de üst üste rakip kaleye şut atan Balışehy Kaymakamlık, maçın son düdüğü ile sahadan 6-4 mağlubiyetle ayrıldı. Karşılaşmanın hakeminin haksız yere attığı Murat Abalı, galibiyeti arkadaşları ile paylaştı. 
BAŞERLER BULDOZER GİBİ 
Günün son maçında ise Kızılırmak ile Başerler karşı karşıya geldi. Müthiş bir geri dönüşe sahne olan karşılaşmaya hızlı başlayan Kızılırmakspor, Ahmet Kıncal ve Selim Doğan`ın attığı iki golle ilk yarıyı 2-1 önde kapattı. Başerler ise ilk yarıda İlhan Özmen`in ayağından tek gol buldu. Önceki maçlarda ki üstün oyununu sergileyemeyen Başerler`de Celal Erdoğan, ilk yarının sonunda arkadaşlarını motive ederek maçı kazanacaklarına inandırdı. 
CELAL ERDOĞAN FIRTINASI 
İkinci yarıya fırtına gibi başlayan Başerler`de takımın ateşleyicisi ve en iyi oyuncusu Celal Erdoğan, üst üste 3 gol atarak maçı 4-2`ye getirdi. Başerler`in bir diğer iyi oyuncusu İlhan Özmen`de son dakikalarda 2 gol bularak maçı 6-2`ye getirmeyi başardı. Son dakikalarda oyundan iyice düşen Kızılırmağın son golü Evren Çalar`dan geldi. Maça damgasını vuran Celal Erdoğan ve İlhan Özmen attıkları 3 gol ile takımının galibiyetinde büyük pay sahibi oldu.


BURCU ÜZEL
17.05.2013 16:00:21
MKE DESTEK SPOR OYUNCUSU İSMİNİ ENGİN UZEL OLARAK YANLIŞ YAZMIŞSINIZ.. ERGİN ÜZEL OLARAK DEĞİŞTİRİLİRSE SEVİNİRİM.. İlginiz için teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz düzeltme yapılmıştır. (EDİTÖR)

1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ