Futsal'a davet ziyaretleri sürüyor

Futsal

SPOR, DOSTLUK, BARIŞ, KARDEŞLİK

Futsal'a davet ziyaretleri sürüyor

Kırıkkale Gazeteciler Cemiyeti, Müstakil Gazeteciler Cemiyeti, Gazeteciler Platformu İl Gazetesi, Manşet, Bayrak, Ayrıntı, Pusula, Haber71, Sözcü ve Gerçek gazetesinin düzenlemiş olduğu 7. Geleneksel Futsal Turnuvası kapsamında Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mustafa Sadıç ve Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Cengiz Selci, ziyaretlerine devam ediyor.

KATILIMIN YÜKSEK OLMASI BEKLENİYOR

7. Geleneksel Futsal Turnuvası için geri sayım başladı. Yine katılımın yüksek olması beklenen turnuvanın başvurular için Gazeteciler Platformu adına Bayrak Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mustafa Sadıç ve Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Cengiz Selci ziyaretlerine devam ediyor. Kamu kurum ve kuruluşlarını Futsal Turnuvasına davet etti. Futsal Turnuvası için Halk Sağlığı Müdürü Feramiş Ender Güngüneş ziyaret edildi. Ziyarette futsal turnuvasının kuralları ve başvuru şartları hakkında detaylı bilgi verildi. Futsal için gerekli her türlü çalışmanın yapıldığı, kuralar ve ödüller hakkında Sadıç ve Selci, Güngüneş'e bilgiler aktardı. 7`incisi düzenlenecek olan Futsal`ın bundan önce yapılan turnuvalarında yer aldıklarını belirten Güngüneş, Kırıkkale`de gazeteciler platformunun sadece haberler konusunda değil sosyal ve sorumluluk projelerinde de ön planda olduğunu, bunun için gazeteciler platformuna teşekkür etti.

BİLGİLER VERİLDİ

Güngüneş ziyaretinin ardından İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun ziyaret edildi. Sadıç ve Selci`den Futsal Salon Turnuvası hakkında bilgiler alan Uzun, bu tür organizasyonların Kırıkkalelileri ve spora gönül verenleri bir araya getirmek için önemli olduğunu, bundan dolayı ise gazeteciler platformuna teşekkür etti. Sadıç ve Selci ise Futsal Turnuvasında İl Sağlık Müdürlüğünü Futsal Turnuvasında görmek istediklerini belirttiler. Uzun ziyaretinden sonra Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Recep Kırbaş ziyaret edildi. Bundan önceki turnuvalarda da yer alan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünü 7'incisi düzenlenecek olan Futsal Turnuvasında yeniden görmek istediklerini söyleyen Sadıç ve Uzun, Kırbaş'a turnuva hakkında bilgiler verdi.

ONUR DUYARIZ

Kırıkkale Gazeteciler Cemiyeti, Müstakil Gazeteciler Cemiyeti, Gazeteciler Platformunun sosyal ve sorumluluk projelerinde ön planda tutmasını takdir eden Kırbaş, 7'ncisi düzenlenecek olan Futsal Turnuvasının Kırıkkale'deki spor için önemli bir adım olduğunu, bu nenenle gazetecileri tebrik etti. Kırbaş'ın ardından Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar'ı ziyaret edildi. Sadıç ve Selci'den bilgiler alan Uyar, önemli projelere imza atan gazetecilere destek olmak için ellerinden gelen bütün yardımı yapacaklarını söyledi. Desteklerinden dolayı Uyar'a teşekkür eden Sadıç ve Selci, Futsal Turnuvasında belediyeyi de görmekten onur duyacaklarını söylediler.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ