Futsal?a katılım çığ gibi

Futsal?a katılım çığ gibi

Kırıkkale?de bu yıl beşincisi düzenlenecek olan Geleneksel Futsal Bahar Turnuvasına katılımlar sürüyor. Emniyet Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği, Hastaneler Birliği ve İŞ-KUR olmaz üzere 4 takım daha turnuvaya başvurusunu yaptı.

KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Gazeteciler Platformu (Ayrıntı Gazetesi, Bayrak Gazetesi, İl Gazetesi, Haber 71, Pusula Gazetesi, Radyo K) ortaklığında yürütülen 5. Geleneksel Futsal Bahar Turnuvası?nda kayıtlar tüm hızıyla sürüyor. Resmi kurum ve kuruluşların, sivil toplum örgütlerinin, siyasi partilerin yanı sıra vatandaşların büyük ilgi gösterdiği turnuvaya kayıtlar devam ediyor.

BÜYÜK ÇEKİŞMEYE SAHNE OLACAK

Büyük çekişmeye sahne olması beklenen turnuvada mücadele etmek üzere son olarak Emniyet Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği, Hastaneler Birliği ve İŞ-KUR turnuvaya katılma kararı aldı. Emniyet Müdürlüğü adına müracaat formunu Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği adına Genel Sekreter Dilek Öztaş, Hastaneler Birliği adına Hastane Yöneticisi Osman Acar ve İŞ-KUR adına İl Müdürü Nazım Ulu müracaat formunu alarak katılan tüm takımlara başarılar dilediler.

1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ