Futsal Turnuvası Başladı

Futsal Turnuvası Başladı

Kırıkkalespor ile Bayrak gazetesinin ortaklaşa organize ettiği 4. Geleneksel Bahar Kupası Futsal Turnuvası açılış töreniyle başladı. 32 takımın katıldığı turnuvanın açılışında Çerkez Elburuz Halk Dansları topluluğunun gösterisi büyük alkış topladı.

ŞENLİK HAVASINDA GEÇİYOR

Behiç Çelik Spor salonunda yapılan açılış töreninde konuşan Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal, ?Düzenlenen bir turnuva 32 takımla yapılıyorsa bu turnuva sönük değil, şenlik havasında geçiyor demektir. Emeği geçenleri tebrik ediyorum.? dedi.

 

TÜRKİYE?DE DE BİR İLK

Törende konuşan Bayrak Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mustafa Sadıç da ?4 yıl önce Kırıkkale?de bir ilki gerçekleştirmiş ve futsal organizasyonuna imza atmıştık. Bu organizasyon aynı zamanda Türkiye?de de bir ilk olma unvanını taşıyordu. Bizim turnuvamız Türkiye ye örnek oldu ve Futsal ligi kuruldu. Bu turnuvayı yaparken halisane niyetlerle yola çıktık. Ama birçok zorluklarla karşılaşsak ta, bu zorlukların üzerinden gelmesini bildik. Bu yolda bize Ak Parti İl Başkanı Mehmet Demir, Başbakanlık Basın Yayın Daire Başkanı Bahattin Akyön ve Kızılırmak Eğitim Kurumları Genel Müdürü Mustafa Aydın?ın büyük desteklerini gördük. Bu desteklerinden dolayı bu isimler başta olmak üzere destek veren herkese teşekkür ediyorum.? diye konuştu. Açılışta Çerkez Elburuz Halk Dansları topluluğu bir gösteri sundu. Oyun yaklaşık 50 kişilik grup tarafından sergilendi. Oyunlar katılımcılar tarafından uzun süre alkışlandı. Turnuvanın açılışına Kırıkkale Milletvekili Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal, Vali Yardımcısı Rıfat Ata, Adalet Komisyonu Başkanı Burhanettin Öksüm, Başbakanlık Basın Yayın Daire Başkanı Bahattin Akyön ve davetliler katıldı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ