Futsal, bayan teknik direktöre emanet

Futsal, bayan teknik direktöre emanet

Bu yıl beşincisi düzenlenecek olan Futsal Bahar Turnuvasına katılım çığ gibi devam ediyor. DSİ Kırıkkale Şubesi, DDY Kırıkkale Gar Müdürlüğü ve 112 Acil turnuvaya katılmak için müracaat ederken, Hanımeller İlköğretim Okulu ve Özel Kızılırmak Eğitim Kuruml

3 TAKIM DAHA MÜRACAAT ETTİ

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) ve Kırıkkale Gazeteciler Platformu (Ayrıntı Gazetesi, Bayrak Gazetesi, İl Gazetesi, Haber 71, Pusula Gazetesi, Radyo K) ortaklığında yürütülen 5. Geleneksel Futsal Bahar Turnuvası?nda kayıtlar tüm hızıyla sürüyor. 50?nin üzerinde takımın katıldığı turnuvaya son olarak DSİ Kırıkkale Şubesi, DDY Kırıkkale Gar Müdürlüğü ve 112 Acil müracaatlarını yaptı.

BAYAN TEKNİK DİREKTÖR

Diğer taraftan daha önce müracaatını yapan Hanımeller İlköğretim Okulu ve Özel Kızılırmak Eğitim Kurumları gerekli evraklarını tamamlayarak tertip komitesine teslim ettiler. Evraklarını tamamlayan Hanım Eller İlköğretim Okulu turnuvada bir ilke imza atarak maçlara bayan teknik direktörle çıkacak. Takımın teknik direktörlüğünü Şüheda Can yapacak. Can aynı zamanda futsaldaki ilk bayan teknik direktör olacak.

1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ