Futsal yıldızları kıyasıya kapıştı

Futsal yıldızları kıyasıya kapıştı

GENÇLERDEN BÜYÜK BAŞARI

Futsal yıldızları kıyasıya kapıştı

2015-2016 eğitim öğretim yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Yıldız Erkekler ve Yıldız Kızlar Futsal müsabakaları sona erdi. 15 gün süren karşılaşmalarda renkli görüntüler yaşandı.

25 TAKIM KATILDI

19 erkek, 6 kız takımı olmak üzere toplam 25 takım ve 300 sporcunun katıldığı, Yenimahalle Spor Salonunda oynanan Yıldız Erkekler ve Yıldız Kızlar Futsal müsabakaları renkli görüntülere sahne oldu. Müsabakalar sonucunda Erkeklerde Merkez Atatürk Ortaokulu birinci olurken, Mehmet Varlıoğlu Ortaokulu ikinci, Toki Ş. J. E. Osman Öden Ortaokulu üçüncü, Özel Kızılırmak Ortaokulu dördüncü oldu. Kızlarda Keskin Ceritmüminli Ortaokulu birinci, Nuran Refik Altaş Ortaokulu ikinci, Hüseyin Kâhya YİBO üçüncü, Namık Kemal Ortaokulu dördüncü oldu.

SPORCULARA TEŞEKKÜR ETTİ

Ödül töreninde konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, Erkekler kategorisinde 19 okulumuz kızlar kategorisinde 6 okulumuz Futsal müsabakalarına katıldı. Bizim amacımız hiçbir sakatlık yaşanmadan dostluk çerçevesinde müsabakaları tamamlamak. Çok güzel bir final müsabakası izledik. Final müsabakalarında önemli olan dostluk ve kardeşliktir, diyerek oyun esnasında kalplerin kırılmaması gerektiğini belirtti. Müsabakalara katılarak birinci olan takımımızı tebrik ederim. Bir Köy okulumuzun imkânsızlıklara rağmen müsabakalarda şampiyon olması bizim için gurur verici. Başarıya ulaşmak isteyene hiçbir şey bahane olamaz bunu bir kez daha görmüş olduk. Keskin Ceritmüminli Ortaokulumuzu bir kez daha tebrik ediyorum Aynı başarıyı iller arası müsabakalardan ve grup müsabakalarından da beklemekteyiz. İnanıyorum ki yüzümüzü kara çıkartmadan müsabakalardan döneceklerdir. Bu müsabakaların düzenlenmesinde emeği geçen Milli Eğitim İl Müdürlüğüne, Okul Sporları İl Temsilcimize, Beden Eğitimi öğretmenlerimize, müsabakaya katılan sporcularımıza ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeline teşekkür ediyorum? dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ