FUTBOLCULARA PİKNİK MORALİ

FUTBOLCULARA PİKNİK MORALİ

MKE Kırıkkalespor futbolcularına piknik morali. Kastamonuspor maçı öncesi yönetim futbolcuları Celal Bayar Parkına pikniğe götürdü. Tüm takımın yer aldığı piknikte neşeli dakikalar yaşandı. Keyifli sohbetlerle pikniğin keyfini çıkaran Kırıkkalesporlu futb


HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Kırıkkalespor son haftalarda aldığı galibiyetlerle Kastamonuspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Günde çift idmanla çalışmalarını sürdüren Kırmızı-Lacivertliler, dün Celal Bayar piknik alanında piknik yaparak moral buldu.
 
EĞLENCELİ DAKİKALAR YAŞADILAR
Morali yüksek gözlenen oyuncuların Kastamonuspor maçı öncesinde piknik ile güzel bir geçirdiler. MKE Kırıkkalespor yönetimi, teknik heyeti ve futbolcular piknikte bir araya gelerek stres ve yorgunluk attı. Eğlenceli dakikalar yaşayan futbolcular, maçların sinir ve stresinde biran olsun uzaklaştılar. Irmağın ve yeşil alanın tadını çıkaran Kırmızı-Lacivertli futbolcular, basına hatıra fotoğrafı çektirdiler.
 
3 MAÇI DA KAZANMAK İSTİYORUZ
Kırıkkale Belediyesi Başkan Yardımcısı Harun Ulusoy, kulüp yöneticileri, teknik heyetin ve futbolcuların katıldığı piknikte Kırmızı Lacivertliler çalışma ortamından uzaklaşarak keyifli bir gün geçirdi. Et Kavurmanın başına geçen teknik heyet ve futbolcular kendilerine ziyafeti çekti. Kırıkkalespor Teknik Direktörü Harun Aydoslu, Kastamonuspor maçının önemini bilerek çalıştıklarını belirterek, "Bu zorlu maçı kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Ligde kalan 3 maçın hepsini kazanmak için mücadele edeceğiz. Bunu başaracak gücümüz de var? dedi.
 
HEM MORAL HEM DE MOTİVASYON
Kastamonuspor maçı öncesi yöneticiler ve futbolcularla birlikte gerçekleştirilen pikniğin takımın moral motivasyonu açısından önemli olduğunu kaydeden Harun Aydoslu, , ?Yoğun çalışma temposu arasında bu tür etkinlikler takımın birlik ve beraberliği için önem teşkil ediyor. Kastamonuspor maçına hem taktik, hem kondisyon hem de moral ve motivasyon açısından en üst seviyede çıkmak istiyoruz? diye konuştu.
 


1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ