Futbolcular, minikleri ziyaret etti

Futbolcular, minikleri ziyaret etti

MKE Kırıkkalespor takımı Teknik Direktörü Harun Aydoslu ve futbolcuları Özel Kızılırmak Gonca Anaokulu?nu ziyaret etti..

MKE Kırıkkalespor takımı Teknik Direktörü Harun Aydoslu  ve futbolcuları Özel Kızılırmak Gonca Anaokulu?nu ziyaret etti.. Okulda da ikram edilen kahvaltının ardından sınıfları gezen ekip, okulun fiziki şartlarını çok beğendi. Miniklerle fotoğraf çektiren futbolcular, çocuklarla eğlenceli vakit geçirdi. Çocuklar, özellikle yabancı futbolcular Muhammet Thidune, Assane Faye ?ye yoğun ilgi gösterdiler.

FORMA HEDİYE ETTİLER

Teknik Direktör Aydoslu,   ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür eden Okul Müdürü Şenol Göçmen` e Kırıkkalespor takımı oyuncularının imzaladığı formayı hediye etti. Kırıkkalespor ekibi kendilerine gösterilen ilgiden çok memnun kaldıklarını belirterek teşekkür ettiler. Aydoslu, çocuklarla olmanın onlarla vakit geçirmenin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Kırıkkale halkının kendilerini daha  fazla  desteklemesi gerektiğini belirten Aydoslu, hedefledikleri yerlere çok çalışarak ve Kırıkkalelilerin dualarıyla geleceklerini ifade etti.

1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ