FUTBOL HAKEM KURSU AÇILDI

FUTBOL HAKEM KURSU AÇILDI

Kırıkkale İl Hakem Kurulu tarafından, futbol hakem kursu açıldı. Dün başlayan kurs ile ilgili bir açıklama yapan İl Hakem Kurulu Başkanı Yasin Tonga, "Kırıkkale`de futbol hakemi yetersizliği bir gerçektir ve bu gerçek öteden beri bilinmektedir? dedi.

KAYITLAR SÜRÜYOR
Kurs tarihine kadar kurslara katılmak isteyenler yeni kayıt yaptırabilirler. Hakem kurslarında verilecek olan derslerin yararlı olacağına inandığını kaydeden İHK Başkanı Yasin Tonga, ?Hakem kursumuzun uzun süreli hakem ihtiyacımızı karşılayacak verimlilikte ve ilimiz hakemlik camiasına ve futboluna katkıda bulunacağı inancıyla hayırlı olmasını içtenlikle bekliyor, katılımcılara başarılar diliyorum" dedi.
 
SORUNLAR ÇÖZÜLMEK İÇİN ÇALIŞMA YAPILDI
İl Hakem Kurulu Başkanı Yasin Tonga daha sonra şunları kaydetti; ?Bu ihtiyacı en yakından bilen, gören ve sıkıntılarını yaşayan İl Hakem Kurulumuz bu sorunu çözmek için gerekli ön hazırlıklarını ve çalışmalarını yaptı. Konu, Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kuruluna götürülerek, ilimizde bir hakem aday kursu açılmasının izni de alındı. Hakem kursu için yeterli aday kaydı gerçekleştirildi? dedi.
 
 
 


1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ