Futbol bacasız fabrikadır

Futbol bacasız fabrikadır

Vali Ali Kolat, şehir takımlarının 1. Ligde olmasının önemli olduğunu söyledi. Futbolun bacasız fabrika olduğunu belirten Kolat, futbolla özdeşleşmiş şehirlerin geliştiğini ve kültürel anlamda iyi bir noktaya geldiğini bildirdi.

FUTBOLU YAKINDAN TAKİP EDİYORUM

Kırıkkalespor Başkanı Metin Karakuş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Ali Kolat’ı makamında ziyaret ederek, Kırıkkalspor’un son durumunu konuştular. Vali Ali Kolat, spor için gereken çalışmaların yapılarak Kırıkkalespor’un tekrar üst liglerde mücadele edeceğini söyledi. Valilik olarak gereken desteğin verileceğini belirten Kolat, futbol ve sporu yakından takip ettiğini bildirdi.

HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIM

Kolat konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi, Kırıkkalespor’un geçmişini yakından biliyorum. Şu an Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden takımımıza her türlü desteği sağlayacağım. Bir şehrin gelişmesinde önemli sebeplerden birisi futboldur. Futbol sektörü gelişmiş illerde bacasız fabrika gibi çalışıyor. Sivas’ta, 3 yıl görev yapma imkânı buldum. Sivas’a gelen Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi takımlar, şehri canlandırdı ve her geldiklerinde şehre maddi kazanç sağladı” dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ