Fuara katılanların tansiyonunu ölçtüler

Fuara katılanların tansiyonunu ölçtüler

GELECEĞİN BİLİM ADAYLARI FUARDA BULUŞTU

Fuara katılanların tansiyonunu ölçtüler

Kırıkkale´de Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı. Bilim Fuarında ayrıca görevli öğrenciler tarafından katılımcıların tansiyon ve şeker ölçümleri yapıldı.

GELECEĞİN BİLİM ADAYLARI FUARDA BULUŞTU

Okul koridorunda düzenlenen programın açılışını Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanı Fatih Özkan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri, kamu kurumlarının müdürleri yaptı. Açılışa katılan davetliler öğrencilerin çalışmalarının sergilendiği stantları ziyaret ederek hazırlanan proje ve çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YER ALDI

Okul Müdürü Şevket Yurduseven yaptığı açıklamada, öğrencilerin 20 eserle fuara katıldıklarını söyledi. Öğrencilerin hazırladıkları projeler sayesinde önemli kazanımlar elde ettiklerini belirten Yurduseven, "Öğrencilerimiz koordinatör öğretmenleri Nazmiye Yağlı rehberliğinde TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı´na katılarak özveri ile çalışmalarını sergilediler.?

BİLGİLERİNİ PEKİŞTİRDİLER

?Açılan stantlarda öğrencilerimiz fizik, kimya, biyoloji, matematik, coğrafya, bilgisayar ve mesleki alanda hazırlamış oldukları birbirinden güzel çalışmaları sergilediler.? Bu tür etkinlikler sayesinde öğrencilerimiz, teorik bilgilerin yanı sıra beceri kazanma, araştırmacı ve bilimsel çalışmalara da ışık tutması açısından büyük önem taşıyor" diye konuştu. Bilim Fuarında ayrıca görevli öğrenciler tarafından katılımcıların tansiyon ve şeker ölçümleri yapıldı.

Haber: Ahmet ALTUNDAĞ



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti