Fransız gencin tercihi Sedat Gelinlik oldu

Fransız gencin tercihi Sedat Gelinlik oldu

PARİS´İ DEĞİL KIRIKKALE´Yİ TERCİH ETTİ

Fransız gencin tercihi Sedat Gelinlik oldu

Dünyada modanın merkezi olarak bilinen Paris´ten Kırıkkale´ye gelin olan Maria adlı Fransız genç kız, gelinlik için tercihini Paris´ten yana değil Kırıkkale Sedat Gelinlik ve Moda Evinden yana kullandı.

PARİS´İ DEĞİL KIRIKKALE´Yİ TERCİH ETTİ

Bugüne kadar yurtiçi ve yurtdışından gelen birçok Türk müşteriye abiye, nişanlık, gelinlik ve bindallı tasarlayıp diktiklerini belirten Sedat Gelinlik ve Moda Evi işletme sahibi Sedat Üçgül, ?Müşterilerimiz arasında Orta Asya Türk Devletlerinden, Arap ülkelerinden, hatta Rusya ve Ukrayna gibi ülkelerden gelip Türk gençleriyle evlenen genç kızlarımız vardı. Ancak bu kez gelen müşterimiz dünyanın moda başkenti Paris´ten olunca mutluluğumuz ve gururumuz bin kata daha arttı? dedi.

KIRIKKALE, BİR MODA MARKASIDIR

Kırıkkale´nin gelinlik ve moda evi bağlamında en köklü kuruluşlarından olan Sedat Gelinlik ve Moda Evi işletme sahibi Sedat Üçgül sözlerini şöyle sürdürdü: ?Biz 1980´den beri müşterilerimize en iyisini sunma gayretimizi sürdüreduralım, bu süreçte Kırıkkale´miz ?Gelinlik ve Düğün Kıyafeti´ alanında bir marka olmuştur. Ülkemizin bu alandaki başşehri sayılan İzmir´den sonra en önemli şehri Kırıkkale´dir. Şehrimize ve firmamıza gelerek, internet sitemiz ya da sosyal medya hesaplarımız aracılığıyla ülkemizin ya da dünyanın dört bir yanından bizlere ulaşan müşterilerimizin bu ilgi ve güvenlerini boşa çıkarmamak için gece gündüz gayret sarf ediyoruz.?

?FUARLARLA DESTEKLENEBİLİR?

?MKE ve rafinerisiyle ülke ekonomisine büyük katkı sağlayan Kırıkkale´mizin yeni vitrini ve yeni markası ?Gelinlik´ sektörüdür. Bu alanda hizmet veren tüm arkadaşlarım adına şunu rahatlıkla iddia edebilirim ki, bizlere verilecek olan destek ve teşviklerle bu alandaki başarılarımızı çok daha üst seviyelere çıkartabiliriz. Kırıkkale´mizin ticari ve sosyal gelişimine büyük katkı sağlayabilecek bir ?Kırıkkale Gelinlik Fuarı´, Kırıkkale´ye kurulacak olan tekstil fabrikaları Kırıkkale´mizin bu yeni markasını dünya pazarına da sunabilme imkânını sağlayacaktır.?

MARIA´NIN TERCİHİ KIRIKKALE

?Bu vesileyle yetkililerimizin bu alanı daha dikkatli incelemelerinin, Kırıkkale ve ülke ekonomisinin menfaati için uygun olacağını düşünüyorum. Dünyanın moda başkentinden ülkemizin en önemli moda şehirlerinden olan Kırıkkale´mize gelerek işletmemizi tercih eden Maria Hanımefendiye de dikmiş olduğumuz nişanlık ve gelinliğin uğur getirmesini temenni eder bir ömür boyu mutluluklar dileriz.?

 

ÖZEL HABER: HABİLHAN PEHLİVANLI



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı