Fotoğraflı denetimler sıklaştırıldı

Fotoğraflı denetimler sıklaştırıldı

Şehir içi trafiğinin düzenlenmesi amacıyla Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesine bağlı ekipler, şehir içinde fotoğraflı denetleme yapıyor. Şehir içinde çift sıra park yasağına uymayan sürücüleri uyaran ekipler, bu konuda sürücülerin hassas davranmal

FOTOĞRAFLI DENETİM YAPILIYOR
Aracını yanlış bir konumda park eden sürücünün plakasını fotoğraflayan ekipler, ardından cezai işlem uyguluyor. Kırıkkale?de bazı caddelerde uygulanan ücretli otopark uygulamasının bitirilmesinin ardından şehir içi trafiğinin düzenlenmesi amacıyla Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesine bağlı ekipler, şehir içinde fotoğraflı denetleme yapmaya başladı.

TRAFİĞİN YOĞUN OLDUĞU YERLERDE
Özellikle Bankalar, Zafer ve Ankara Caddeleri gibi trafiğin yoğun seyrettiği yerlerde sürücülerin hatalı park yaptıklarını aktaran ekipler, hatalı parkların dar olan caddelerdeki trafik akışını olumsuz etkilediğini vurguladı. Ekiper ? Denetimlerini sürdüren ekiplerimiz ikili veya ters yönde park yapan araçların önce fotoğraflarını çekiyor ve sonra da cezai işlem uygulanıyor. Tüm bu çalışmalardaki ana amaç değerli halkımızın rahat ve huzurlu yaşamalarına yönelik bir uygulamadır? dediler.




1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ