Folklorda DEK koleji rüzgârı

Folklorda DEK koleji rüzgârı

ÖNEMLİ BİR BAŞARI

Folklorda DEK koleji rüzgârı

DEK Koleji, sosyal ve kültürel etkinliklerde başarı elde etmeye devam ediyor. Spor alanlarında öğrencilerine imkân sağlayan DEK Koleji, folklor alanında Ankara´da düzenlenen Türkiye Bölge Şampiyonası´ndan başarıyla döndü.

GÖSTERİLER DÜZENLENDİ

Kurulduğu günden itibaren eğitim alanında yaptığı başarılı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken DEK Koleji, sosyal ve kültürel etkinlikleri kapsamında folklor branşında Ankara´da düzenlenen Türkiye Bölge Şampiyonası´nda başarı elde etti. Kırıkkale´yi en iyi şekilde temsil eden DEK Koleji öğrencileri, şampiyonada birbirinden renkli gösteriler sundu.

ÖNEMLİ BİR BAŞARI

Elde edilen başarıdan dolayı öğrencileri tebrik eden DEK Koleji Kurucu Müdürü Taki Kaplan, amaçlarının en iyi eğitimi vermek olduğunu dile getirdi. Başarıdan dolayı gururlu ve mutlu olduklarını vurgulayan Kaplan, "Kurulduğumuz günden itibaren öğrenim ve eğitim alanında öğrencilerimize her türlü imkânı sunuyoruz. Şampiyonalarda ve diğer branşlarda elde ettiğimiz başarılar, öğrencilerimize vermiş olduğumuz değerin bir göstergesidir" dedi.

ÖĞRENCİLERİN PAYI BÜYÜK

Şampiyonaya öğrencileri hazırlayan öğretmenleri de unutmayan Kurucu Müdür Kaplan, "Beden Eğitimi Öğretmeni Emre Güler, Ebru Yıldırım, Sosyal Etkinlik Koordinatörü Rıfat Savrun´a sonsuz teşekkür ederim. Kurumumuzda görev alan bütün öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin geleceğe en iyi şekilde hazırlanması amacıyla çalışma gerçekleştiriyor. Bu anlamda öğrencilere destek olan velilerimize sonsuz teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı