Fiziksel etkinlik yarışmaları sona erdi

Fiziksel etkinlik yarışmaları sona erdi

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü, Okul Sporları Federasyonu tarafından, bu yıl ilk kez düzenlenen Okul Sporları Fiziksel Etkinlik Yarışmaları oldukça keyifli geçti.

EĞLENCELİ ANLAR
Düzenlenen yarışmaya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, okul müdürleri, beden eğitimi ve sınıf öğretmenleri katıldı. 17 Ağustos Spor Salonunda yapılan Okul Sporları Fiziksel Etkinlik Yarışmalarında yüzlerce ilkokul öğrencisi İp atlama, dalye dombik, seksek, halka atma gibi birbirinden eğlenceli oyunlar oynayarak yarışmaların tadını çıkardılar. 
YAZ SPOR OKULUNA DAVET
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, Fiziksel etkinlik yarışmalarının, temel spor eğitimi çerçevesinde, performans ve rekabete dayalı olmayan, çok yönlü koordinasyon geliştirici etkinlikler şeklinde, takım halinde ve miniklerimize işbirliğini aşılamayı amaç edindiklerini söyledi.  13 Haziran-29 Ağustos 2013 tarihleri arasında açılacak yaz spor okullarının kayıtlarının başladığını söyleyen Müdür Ünlü, 23 branşta açılacak olan yaz spor okullarında yüzme hariç bütün branşların ücretsiz olduğunu belirterek 5-18 yaş gruplarında ki herkesi yaz spor okullarına davet etti.


1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ